Zendaya szexi robotnak öltözött a Dűne premierjére

2024. február 16.
Zendaya a Dűne második részének londoni premierjére választotta a fém Mugler couture robotruhát. Valóságos túlvilági lényként ragyogott a vörös szőnyegen.
Zendaya robotnak öltözött a Dűne premierjére

Zendaya talán még soha nem választott ennyire merész összeállítást. A Dűne második részének csütörtöki londoni világpremierjén a Thierry Mugler 1995-ös őszi couture kollekciójának ikonikus fém robotruháját vette fel a vörös szőnyegre.

A Chanit – Paul Atreides (Timothée Chalamet) szerelme és partnere a Dűne-franchise-ban – alakító 27 éves színésznő teljesen megőrjítette a rajongókat legújabb merész húzásával. A mellkasán, a hasán, a hátán, a lábakon és a karokon átlátszó paneleket tartalmazó ezüstszínű ruhához Zendaya egy lenyűgöző, zafírokkal és gyémánttal kirakott Bulgari nyakláncot viselt, amelynek a közepén lévő kék gyémánt már önmagában is 28 karátos.

Zendaya a Mugler robotruhájában

Az Eufória sztárja – akiről tegnap kiderült, hogy a 2024-es Met-gála társelnöke lesz – hagyta, hogy a szettje vigye el a prímet, ezért letisztult sminket viselt, haját pedig kontyba simította, hogy minden szem a C-3PO-t idéző ruhájára szegeződjön.

Bár Zendaya nagy feltűnést keltett cseppet sem hétköznapi megjelenésével, nem sokkal az érkezése után átöltözött egy egyszerű fekete Mugler-ruhába. A sztár az alakját kiemelő dresszhez is Bulgari ékszereket választott, mégpedig egy pár hópehely alakú gyémánt fülbevalót és egy 10,64 karátos, gyémántokkal körbefogott smaragdgyűrűt.

Zendaya fekete Mugler ruhában

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images