Zendaya merészen kivágott ruhában jelent meg a Dűne premierjén

2024. február 27.
Zendaya gyönyörű frizurával és egy egészen sokat mutató, fehér kivágott ruhában érkezett a Dűne második részének New York-i premierjére.
Zendaya merészen kivágott ruhában jelent meg a Dűne premierjén

Az egész internet Zendaya megjelenését figyeli, mióta a Dűne stábja a film második részének premierjével turnézik a világban. A színésznő persze ezúttal is csodálatosan festett a vasárnapi New York-i bemutatón.

Zendaya egy alul aranyozott szegélyű, fehér színű, merészen kivágott ruhában jelent meg a „vörös szőnyegen”, ami szépen kiemelte az Eufória Emmy-díjas sztárjának atletikus alakját.

Zendaya a Dűne: Második rész New York-i premierjén

A 27 éves színésznő a Stéphane Rolland Couture 2024-es tavaszi/nyári kollekciójából választotta ki öltözékét az eseményre, haját pedig dúsra szárított, hatalmas loknikban viselte. A ruha hasítéka a sztár mellétől egyenesen a köldökéig tartott, és a két combján is végig lenyúlt.

Zendaya – aki ezúttal is régi kedvenc stylistjával, Law Roachcsal dolgozott együtt – ismét merész Bulgari ékszereket, csillogó gyémánt fülbevalót és masszív gyémántgyűrűt viselt szinte minden ujján. A sminket illetően viszont a visszafogottságra szavazott, nude szájfényt és barnás szemhéjpúdert választott.

A Dűne: Második rész március 14-től látható a hazai mozikban.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images