Palvin Barbara elképesztően merész szettben jelent meg Párizsban

2023. október 01.
Palvin Barbi állandó résztvevője a filmfesztiváloknak és a divatheteknek. Ezúttal Párizsban, Vivienne Westwood show-ján jelent meg merész szettben.
Palvin Barbara Párizsban

Palvin Barbi nem hiányozhatott idén sem a Paris Fashion Weekről. Elképesztően vagány és persze merész szettben jelent meg tegnap a francia fővárosban a 81 éves korában elhunyt divattervező, Vivienne Westwood márkájának bemutatóján vendégként. A 2024-es tavaszi-nyári kollekciót már Andreas Kronthaler tervezte. Barbi egy kék virágokkal díszített, izgalmas fűzőt és egy aszimmetrikus szoknyát viselt, hogy megidézze a punk divattervező emlékét.

@marieclairehun Palvin Barbi nem hiányozhatott idén sem a Paris Fashion Weekről. Elképesztően vagány és persze merész szettben jelent meg tegnap a francia fővárosban a 81 éves korában elhunyt divattervező, Vivienne Westwood márkájának bemutatóján vendégként. 🔥 #parisfashionweek #palvinbarbara #palvinbarbi #viviennewestwood #ootd #fashionweek2023 #parisfashionweek2023 #outfitideas #redcarpet #viviennewestwoodoutfit ♬ eredeti hang - ♡Kardeslerim♡

Nem meglepő, hogy Barbit is meghívták a bemutatóra, hiszen az esküvőjén is Vivienne Westwood ruhát viselt, ebben mondta ki Magyarországon az igent Dylan Sprouse színésznek. Persze a nagy napon a magyar divat is helyet kapott: magyar szokás szerint Barbi menyecskeruhát is viselt, amelyet egy hazai tervező, Merő Péter álmodott meg számára.

A magyar modell, ahogy nemrégiben a Velencei Filmfesztiválon, ahol mezítláb készültek róla fotók, mosolyával beragyogta az eseményt. Nekünk ez a kedvenc fotónk Barbiról!

Fotó: Getty Images