Selma Blair súlyos betegsége ellenére is sugárzott az Oscar-gálán

2024. március 11.
Selma Blairnél 2018-ban diagnosztizáltak egy súlyos betegséget, vagyis a szklerózis multiplexet. Hullámzó állapota miatt az elmúlt évek során akadt olyan alkalom is, amikor nem tudott elmenni az Oscar-gálára. A színésznő állapota jelenleg tünetmentes és csak úgy ragyogott a vörös szőnyegen!
Selma Blair a 2024-es Oscar-díj átadóján

Selma Blair 2018-ban tudta meg, hogy egy súlyos betegséggel kell megküzdenie, ugyanis szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála. Az elmúlt évek során nyíltan beszélt betegségéről és az ezzel járó nehézségekről, illetve küzdelmekről. A 2019-es Oscar-díj átadóján szinte minden szem a színésznőre szegeződött, ugyanis egy lenyűgöző estélyi ruhában és bottal a kezében vonult be a Vanity Fair bulijára. Selma Blair harcának az egész világ szemtanúja lehetett, így nem csoda, hogy a közönség sírt a meghatódottságtól, amikor 2022-ben a betegsége ellenére is segítség nélkül perdült táncra. Selma állapota ma már szerencsére tünetmentes, így készen állt arra, hogy idén is tündököljön a vörös szőnyegen. 

Selma Blair a 2024-es Oscar-díj átadóján egy gyönyörű rózsaszín-fekete estélyiben jelent meg. A ruhaköltemény egyik különlegessége, hogy a felül kivágott melltartórészt alul remekül kiegészítette egy többrétegű szoknya. Az 51 éves színésznő láthatóan minden részletre ügyelt, ugyanis a kövekkel díszített fekete magas sarkú mellett ezüst kiegészítőket viselt. Haját egy dögös, és enyhén kócos hatású „long bobban” viselte, az összhang tekintetében pedig a fekete füstös sminkje pedig már csak hab a tortán. 

Selma Blair a 2024-es Oscar-díj átadóján

Selma Blair a 2024-es Oscar-díj átadóján

Selma közel két hónapja így nyilatkozott az állapotáról: „Még mindig tünetmentes vagyok. Esedékes egy újabb MRI és vérvizsgálat, de úgy tűnik, jól vagyok” – majd hozzátette, miszerint még mindig rengeteg alvásra van szüksége, és habár a koordinációja, illetve az egyensúlyérzéke sem az igazi, továbbra is optimista.

Forrás: ENews Fotó: Getty Images