Ezek voltak a legmerészebb szettek az Oscar-gála afterpartyján

2024. március 11.
Míg az Oscar-díj átadóján a hivatalos és elegáns ruhaköltemények dominálnak, addig az ezt követő afterpartyn már egészen más a helyzet. Ilyenkor a sztároknak lehetőségük van arra, hogy merészebb szettekben hódítsák meg a vörös szőnyeget.
Ezek voltak az Oscar-gála legméreszebb ruhái

A 2024-es Oscar-díj átadójára tegnap este került sor Los Angelesben, ahol nemcsak a trófeák, de a sztárok is bizony különböző stílusban tündököltek. Zendaya fémes outfitjétől Emma Stone mentaszínű estélyién át Eva Longoria klasszikus ruhájáig látványosabbnál látványosabb ruhadarabokban ragyogtak a sztárok. De persze a csillogással és az egyedi megoldással tarkított ruhaköltemények listája azonban korántsem zárult le a díjak átadásával. Az Oscar-gála utáni afterpartyn ugyanis hírességek tartogattak még némi meglepetést a közönség számára, ráadásul nem is kicsit… A díjátadó után az egyik legmenőbb esemény nem más, mint a Vanity Fair által szervezett rendezvény, amelyen Hollywood legnagyobb nevei vettek részt. Míg a hivatalos ceremónián a divat egyik legfőbb megtestesítője az elegancia, addig ezeken a partikon a dress code egészen mást jelent. Ilyenkor a sztároknak lehetőségük van arra, hogy kibontakoztathassák képzelüteket, és vagányabbnál vagányabb szettekben hódítsák meg a vörös szőnyeget. A tavalyi évben például Halle Berry egy csodás hófehér Tamara Ralph estélyiben érkezett, majd a díjátadót követő aferpartyn mindenkinek leesett az álla a dögös fekete miniruhájától. Merészségből azonban az idei évben sem volt hiány, éppen ezért összegyűjtöttük a legmerészebb ruhakölteményeket

Kendall Jenner Maison Margiela ruhában 

Kendall Jenner Maison Margiela ruhában 

Kendall Jenner Maison Margiela ruhában

Kendall Jenner egy igazán bevállalós, és gyönyörű részletekkel ellátott Maison Margiela ruhában lépett a vörös szőnyegre. A fekete maxiruhát egyébként a divatmárka idei couture-kollekciójából származik. A teljesen áttetsző ruha alatt Jenner egy fűzőt is viselt, hogy kiemelje homokóra alakját. A ruha persze nem sokat takart, így óhatatlan volt nem észrevenni, hogy a sztár fehérnemű nélkül érkezett az eseményre. Megjelenését ezüst fülbevalóval, letisztult sminkkel és tűzpiros rúzzsal egészítette ki. 

Emily Ratajkowski Jacquemus ruhában 

Emily Ratajkowski Jacquemus ruhában 

Emily Ratajkowski Jacquemus ruhában

Emily Ratajkowski egy francia divattervező Jacquemus által készített ruhát viselt. Az amerikai szupermodell egy szoborszerű ruhában pózolt a kamera előtt, amely szorosan a derekához simult. Ruhájának alakzata a modellt egy szikla mögül előbújó nőként jelenítette meg, ezzel is némi művészetet és érzékiséget kölcsönözve a vörös szőnyegre. A naturisztikus vonalat Emily még kiegészítette azzal, hogy kiegészítők nélkül jelent meg az eseményen. 

Chrissy Teigen ezüst virágokkal díszített ruhája 

Chrissy Teigen ezüst virágokkal díszített ruhája 

Chrissy Teigen ezüst virágokkal díszített ruhája

Az amerikai énekes, John Legend felesége, Chrissy Teigen egy virágokkal tarkított ezüst Oscar de la Renta ruhát viselt. A 38 éves modell láthatóan nagyon ügyelt a részletekre, hiszen a maxiruhához passzoló fülbevalóval és egy szintén ezüst táskával dobta fel megjelenését. Barna tincseit hátratűzte, a haja többi része pedig hátára simult. 

Quinta Brunson Marc Bouwer ruhája

Quinta Brunson Marc Bouwer ruhája

Quinta Brunson Marc Bouwer ruhája

A díjátadó utáni afterpartyn többször is visszaköszöntek az ezüstös virágokkal díszített szettek, ez pedig Quinta Brunson esetében sem volt másként. Az Emmy-díjas producer és színésznő egy Marc Bouwer outfitben tündökölt. A ruhát áttetsző anyaggal és káprázatos ezüst gyöngyökkel díszítették.

Forrás: Harpers Bazaar Fotó: Getty Images