Anitta gyakorlatilag minden testrészét felfedte pucérruhájában

2024. március 11.
A pucérruhák már évek óta visszaköszönnek a vörös szőnyeges eseményeken, éppen ezért rengeteg híresség szeretne vele kísérletezni. A brazil énekesnő, Anitta most az egyik legbevállalósabb ruhakölteményben jelent meg az Oscar-gálán.
Anitta pucérruhája a 2024-es Oscar-gálán

Ha Oscar-gála, akkor pucérruha! Bár a pucérruhák néhány évvel ezelőtt törtek be igazán a köztudatba, gyakorlatilag már nincs is olyan vörös szőnyeges esemény, ahol ne köszönnének vissza. A pucérruha őrületen lassacskán már mindenki átesett. Miley Cyrus például az utóbbi időben ezeknek a ruhakölteményeknek a koronázatlan királynője lett, de ide sorolható még Dakota Johnson, Emily Blunt és Madonna lánya is. A pucérruhákból azonban a 2024-es Oscar-díj átadóján sem volt hiány, ugyanis Emily Ratajkowski és Florence Pugh mellett Anitta is spórolt a textillel, sőt, semmit sem bízott a képzeletre.

Anitta pucérruhája a 2024-es Oscar-gálán

Anitta pucérruhája a 2024-es Oscar-gálán

A 30 éves brazil énekesnő ugyanis fehérnemű nélkül, egy horgolt és teljesen áttetsző ruhában lépett a vörös szőnyegre. A földig érő ruha egy nagy hátkivágással is rendelkezett, amelynek köszönhetően az énekesnő tetoválása is jól látszódott. Anitta a hálós ruhaköltemény alatt mindössze egy tangát viselt, így teste nagy részét felfedte a közönség előtt. Megjelenését egy meleg árnyalatú füstös sminkkel, szájfénnyel és néhány káprázatos ékszerrel egészítette ki. Az énekesnő vöröses tincseit lazán kiengedte, majd kihívó ruhájában teljes magabiztossággal pózolt a kamerák előtt. 

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images