Kristen Stewart kasmírbugyiban és magas sarkúban vágott neki a napnak

2024. március 13.
Kristen Stewart stílusa egészen új irányokat vett az utóbbi időben, most például kasmírbugyiban indult el otthonról.
Kristen Stewart stílus

Kristen Stewart a legvadabb szettekre is igent mond újabban.

Az Alkonyat sztárja, Kristen Stewart komoly stílusváltáson esett át, legújabb filmjének promóciós turnéján meglepőbbnél meglepőbb ruhákban jelenik meg. Illetve mondhatjuk talán úgy is, hogy tőle meglepőek leginkább ezek a szettek, mivel Kristen Stewart eddig inkább a biztonsági játékosok közé tartozott, ami a divatot illeti. 

Legutóbb a nadrág nélküli trendet lovagolta meg Kristen Stewart, amelynek lényege, hogy alul valamilyen bugyiban és cipőben jelenik meg az ember. Persze a bugyik ennél a trendnél nem sima bugyik, hanem extrább, díszesebb darabok.

Kristen Stewart legutóbb egy magas derekú kasmírbugyit vett fel a Brunello Cucinelli 2024-es tavaszi kollekciójából. Ezt egy bézs – szintén ettől a márkától származó – inggel párosította, aminek csak a legfelső gombját gombolta be, így láthatóvá vált a melltartója is. 

Kiegészítőnek Kristen Stewart egy bordó tűsarkút és Chanel nagykövetként egy fekete Chanel táskát választott.

Kristen Stewart új stílusa kasmír bugyiban

Kristen Stewart új stílusa kasmírbugyiban

Kristen Stewart az utóbbi hónapokban Love Lies Bleeding című filmjét reklámozza és ezeken az eseményeken jelent meg leginkább ezekben az extra szettekben.

Hoztunk egy válogatást Kristen Stewart új stílusáról

Kristen Stewart New York-i stílusa

Stewart az új film – és a stílusváltás – miatt nagyon keresett vendég mostanában minden műsorban és rendezvényen. Az alábbi nagyon szexi, fekete láncos hát nélküli felsőben például Steven Colbert talkshow-jára igyekezett New Yorkban.

Kristen Stewart New York-i stílua

Kristen Stewart New York-i stílusa

Kristen Stewart filmfesztivál stílusa

A Love Lies Bleeding ott volt a Sundance Filmfesztiválon is. Kristen Stewart erre az eseményre tetőtől talpig Chanelben jelent meg. A fekete nadrág és kabát sűrűn hímzett Chanel mintákkal volt tele, és a csak nyaknál begombolt kabát alól kivillant a színésznő hasa is.

Kristen Stewart filmfesztivál stílusa

Kristen Stewart filmfesztivál stílusa

Kristen Stewart Met-gála stílusa

Stewart a 2023-as, Karl Lagerfeld előtt tisztelgő Met-gálára is egy meghökkentő szettet választott. A színésznő egy fekete-fehér öltönyben érkezett, amelynek zakó része kapott egy modern rövidítést. A show-t talán mégis Stewart rövid, csapzott hatású haja, és a szemöldökstylingtól eltekintve sminktelen arca lopta el.

Kristen Stewart MET gála stílusa

A Love Lies Bleeding sztárjának Met-gála stílusa

Kristen Stewart randistílusa

A színésznő és menyasszonya, Dylan Meyer az Oscar-gála előtti vacsorára is a szexin vagány stílust választották. A forgatókönyvíró Meyerrel 2019-ben kezdtek randizni és 2021-ben jegyezték el egymást.

Kristen Stewart és menyasszonya

Kristen Stewart és menyasszonya

Kristen Stewart premier stílusa

Az eddigi talán legvadabb ruhát a Love Lies Bleeding Los Angeles-i bemutatójára választotta a színésznő. Az extra magasan vágott, hát nélküli bodyt fekete harisnyával és tűsarkúval párosították, Kristen Stewart pedig láthatóan jól érezte magát ebben a polgárpukkasztó szerelésben.

Kristen Stewart pucérruhájában

Kristen Stewart pucérruhájában

Forrás: people.com                Fotó: Getty Images