Ezek a kedvenc szettjeink Miley Cyrus különböző stíluskorszakaiból

2024. február 29.
Miley Cyrus egy igazi kaméleon! Az énekesnő a szemünk előtt nőtt fel. A stílusa évről évre változott, amíg gyereksztárból egy igazi díva lett.
  • Miley Cyrus stílusa rengeteget változott az évek múlásával.
  • Miley a szemünk előtt vált édes Disney hercegnőből világszerte ünnepelt dívává.
  • Mutatjuk kedvenc szettjeinket Miley Cyrus különböző stíluskorszakaiból.

Miley Cyrus a nyilvánosság előtt vált kislányból érett nővé. Az egykori Disney-sztár már egészen fiatalon divatikonnak számított, és ez az évek múlásával sem változott. Ez viszont nem mondható el Miley stílusáról, ami minden volt már a visszafogottól kezdve a megbotránkoztatón át a szexiig.

„Minden mesés megjelenés mögött négyórás próba áll, és ezt Hannah Montanaként tanultam meg” – viccelődött Miley Cyrus a brit Vogue egyik 2023-as videójában. Az énekesnő egész karrierje során önkifejezési formaként használta a divatot: már tinédzser korában felfedezte, hogyan használhatja fel az öltözködést arra, hogy a Disney által ráerőltetett szerepek után végre kialakítsa vele a saját identitását.

Miley Cyrus stílusa hatalmasat változott az idők folyamán: kezdetben valóságos Disney-hercegnő volt, tizenéves Hannah Montanaként szőke parókában mutatta meg, hogy egy igazi szupersztár lakozik benne, a Bangerz-érában imádta sokkolni a közönségét, a tavalyi Grammy-díjas Flowers-ben pedig már valóságos díva volt.

Íme a kedvenc szettjeink Miley Cyrustól:

1. Miley Cyrus 2006-ban

2006-ban mutatták be a Hannah Montana sorozat első részét, és ezzel párhuzamosan Miley Cyrus világszerte ismert és rajongott sztár lett. A fiatal színésznő a Walt Disney Pictures A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse című filmjének világpremierjére is hivatalos volt ebben az évben Kaliforniában.

Miley Cyrus A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse premierjén

Itt szinte rá sem lehet ismerni Miley mai stílusára. A tizennégy éves színésznő még bájos kislány volt ekkoriban, westerncsizmában és egy kedves, piros ruhában jelent meg a vörös szőnyegen.

2. Miley Cyrus Hannah Montanaként 2006-ban

Miley Cyrusnak 2006-ban még két arca volt: ő volt az aranyos Disney-sztár, akinek mindig meg kellett felelnie a róla kialakított ártatlan képnek, és persze ő volt Hannah Montana is, a híres alakítása, amivel ismertté vált.

Miley Cyrus Hannah Montanaként 2006-ban

A sorozat fénykorában még koncerteket is adott Hannah Montanaként. Ezen a 2006-os fellépésén a kaliforniai San Joséban még bájos kislányként, de már profi előadóként lépett színpadra. Itt is látszott, hogy Miley-ban bizony egy igazi díva lakozik!

3. Miley Cyrus Hannah Montanaként 2007-ben

Hihetetlen, hogy mennyit tud változni az ember egy év alatt, pláne, ha még tinédzser! Miley Cyrus 2007-ben még javában Hannah Montanaként turnézott. Azonban míg egy évvel korábban még aranyos kislányként pózolt a Karib-tenger kalózainak premierjén, egy évvel később már kész nőként lépett színpadra, ami a stílusán is meglátszott.

Miley Cyrus Hannah Montanaként 2007-ben

4. Miley Cyrus 2009-ben

Tizenhét évesen már kész nő volt: Miley Cyrus stílusa 2009-ben még egészen visszafogott volt, hiszen ekkor még javában forgott a Hannah Montana. A Disney gyereksztárja természetesen a 81. Oscar-díjátadó gálára is hivatalos volt, amit abban az évben a Kodak Theatre-ben tartottak Los Angelesben. Miley csodásan festett a vörös szőnyegen, olyan volt csillogó ruhájában, mint egy igazi sellő.

Miley Cyrus a 81. Oscar-gálán

5. Miley Cyrus 2011-ben

Három évvel később Miley az öltözködés terén még mindig a visszafogottabb vonalat képviselte. 2011-ben az énekesnő már elkezdte bontogatni a szárnyait, és az elegáns megjelenés helyett már egy sokkal lazább szettben pózolt a Justin Bieber: Never Say Never Los Angeles-i premierjén.

Miley Cyrus a Justin Bieber: Never Say Never Los Angeles-i premierjén

6. Miley Cyrus 2012-ben

2012-ben már egy éve befejeződött a Hannah Montana sorozat, Miley Cyrus és Liam Hemsworth pedig már javában randizgattak. Ez a fotó akkor készült róluk, amikor megérkeztek az Elton John AIDS Foundation Academy Awards partijára. A két sztár csodásan festett egymás mellett: úgy néztek ki, mint egy klasszikus hollywoodi álompár.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth

7. Miley Cyrus 2013-ban

Lehetetlen elfelejteni Miley Cyrus 2013-as Met-gálás megjelenését. Az énekesnő egy évvel korábban cserélte hosszú fürtjeit vagány, rövid hajra. Innentől nem volt megállás az egyre megbotránkoztatóbb megjelenéseit illetően.

Miley Cyrus a 2013-as Met-gálán

8. Miley Cyrus 2015-ben

Miley Cyrus lázadó korszaka 2015-ben érte el a csúcsát. A 2015-ös MTV Video Music Awardson szinte alig takarta valami a testét, ő azonban magabiztosan pózolt a kamerák előtt.

Miley Cyrus 2015-ös MTV Video Music Awards-on

9. Miley Cyrus 2021-ben

Az egykori Disney-sztár az elmúlt évekre valóságos dívává érett, úgy tűnik rátalált az igazi stílusára. Bárhol jelenik meg, süt Miley-ról a ragyogás.

Miley Cyrus valóságos dívaként 2021-ben

10. Miley Cyrus 2023-ban

Miley ebben az évben adta ki Flowers című számát, ami azonnal a toplistákra került, azóta pedig ismét mindenki az énekesnő lookjairól beszél.

Miley a tavalyi évben

Fotó: Getty Images