Katy Perry és Orlando Bloom kéz a kézben ragyogtak a vörös szőnyegen

2024. április 15.
Katy Perry és Orlando Bloom ismét bebizonyították, hogy csodásan állnak egymásnak. A két sztár a minap kézen fogva ragyogott a vörös szőnyegen.
Katy Perry és Orlando Bloom kéz a kézben ragyogtak a vörös szőnyegen

Hollywood és a tudomány világa találkozott tegnap este a 10. Breakthrough Prize éves díjátadó ünnepségen. Az esemény célja, hogy áthidalja a szakadékot a két egymástól teljesen különböző ágazat között és felhívja a figyelmet az innovációkra a fizika, a matematika és az élettudományok területén. A hivatalos honlap szerint a „Tudomány Oscarjaként” elhíresült Breakthrough Prize a világ legkiválóbb tudósait díjazza, akik magyarázatot találnak a legnagyobb kérdésekre.

Az idei Los Angeles-i Academy Museum of Motion Picturesben megrendezett Breakthrough Prize-on a kutatók mellett természetesen Hollywood legnagyobb A-listás sztárjai is részt vettek. Többek között Margot Robbie, Kim Kardashian, Katy Perry, Robert Downey Jr. és Michelle Yeoh is tiszteletét tette a nívós eseményen.

A sztárvilág egyik álompárja, Katy Perry és Orlando Bloom természetesen kézen fogva ragyogtak a Breakthrough Prize vörös szőnyegén, ahogy azt már megszokhattuk tőlük a legfontosabb hollywoodi rendezvényeken. Az énekesnő és a színész persze most is kifogástalanul néztek ki. Katy Perry egy all-black outfitben érkezett a gálára: egy fekete Coperni estélyit viselt a divatház idei tavaszi-nyári kollekciójából, amit a Mara Paris ezüst ékszereivel emelt ki.

Az énekesnő biztosra ment, egy fekete cipőt és egy szintén fekete kistáskát választott kiegészítő gyanánt, a sminkje visszafogott volt, a haját pedig egyszerűen hátrafogta. Szerelme, Orlando Bloom pedig egy egyszerű fekete szmokingban és fehér ingben hagyta, hogy párja ragyogjon mellette.

Forrás: Harpers Bazaar, Fotó: Getty Images