Met-gála 2024: idén is Emily Ratajkowski volt a legpucérabb

2024. május 07.
Emily Ratajkowski imádja a pucérruhákat, nem csoda, hogy a 2024-es Met-gálára is egy sokat mutató darabot választott.
Emily Ratajkowski Met-gála

Emily Ratajkowski sosem fél megmutatni tökéletes testét, a vörös szőnyegre is bátran választ sokat mutató darabokat. Így volt ez a tegnap megrendezett 2024-es Met-gálán is: egy vintage Atelier Versace pucérruha mellett tette le a voksát Emily Ratajkowski, amit Chopard ékszerekkel egészített ki. Haját funky, fonott kontyba formázta, sminkje pedig egészen semleges maradt.

Emily Ratajkowski Met-gála

Emily Ratajkowski ruhája a Met-gálán

2024-es Met-gálának a Sleeping Beauties: Reawakening Fashion (Csipkerózsikák: a divat ébredése) címet adták, a hivatalos dress code-ja pedig a The Garden of Time, azaz Az idő kertje nevet kapta. A 2024-es Met-gála dress code-ját J. G. Ballard 1962-es The Garden of Time című novellája ihlette. A történet egy grófról és egy grófnőről szól, akik a szabadidő, a művészet és a szépség utópiájában élnek, és az otthonuk teraszáról kristályvirágok (áttetsző levelek, csillogó üvegszerű szárak) kertjére nyílik kilátás.

Várható volt, hogy a hírességek a témához alkalmazkodva az idei Met-gálán vintage és a virágos stílusú ruhákban fogják megmutatni magukat, és a legtöbben valóban próbáltak is megfelelni az előírásnak.

Emily Ratajkowski is egy vintage ruhát választott a Met-gálára

Emily Ratajkowski is egy vintage ruhát választott a Met-gálára

A tavalyi Met-gála Karl Lagerfeld öröksége előtt tisztelgett, ami azt jelentette, hogy a hírességek olyan ruhakölteményeket öltöttek magukra, amelyek a Chanel néhai tervezőjének stílusjegyeit vonultatják fel. 2023-ban Emily Ratajkowski egy egyedi készítésű Tory Burch ruhában mutatta meg bámulatos alakját. A modell megjelenését a Chanel 1993-as tavaszi couture-kollekciójának egyik ruhája ihlette.

Bámutalosan nézett ki Emily Ratajkowski a ruhájában

Bámulatosan nézett ki Emily Ratajkowski a ruhájában

Fotó: Getty Images