Met-gála 2024: Jennifer Lopez királynőként pózolt a kristályokkal díszített áttetsző ruhájában

2024. május 07.
Jennifer Lopez egy áttetsző és rendkívül fenséges estélyiben vonult végig a 2023-as Met-gála vörös szőnyegén.
Jennifer Lopez Met-gála

Az énekesnő nem hazudtolta meg magát a divat legnagyobb éjszakáján. Igazi dívaként vonult végig a vörös szőnyegen egy elragadó, strasszkövekkel és ezüst gyöngyökkel kirakott, áttetsző ruhában. A Daniel Roseberry által tervezett, egyedi Schiaparelli haute couture darabnak drámai, szoborszerű nyakkivágása volt, amelynek ágszerű elemei oldalra kiugrottak. Nem is kérdés, hogy Jennifer Lopez volt a 2024-es Met-gála királynője.

Jennifer Lopez királynői ruhája a 2024-es Met-gálán

Jennifer Lopez királynői ruhája a 2024-es Met-gálán

A pánt nélküli ruhát több mint 2,5 millió kristályból, illetve gyöngyből, és több mint 800 órányi kézi hímzéssel készítették. A káprázatos ruhát Jennifer Lopez egy pezsgőszínű magas sarkú cipővel, egy hatalmas, madár alakú gyémánt nyaklánccal, gyémánt karkötőkkel és fülbevalókkal egészítette ki.

Jennifer Lopez áttetsző ruhája a Met-gálán

Jennifer Lopez áttetsző ruhája a Met-gálán

A 2024-es Met-gálának a Sleeping Beauties: Reawakening Fashion (Csipkerózsikák: a divat ébredése) címet adták, a hivatalos dress code-ja pedig a The Garden of Time, azaz Az idő kertje nevet kapta. A 2024-es Met-gála dress code-ját J. G. Ballard 1962-es The Garden of Time című novellája ihlette. A történet egy grófról és egy grófnőről szól, akik a szabadidő, a művészet és a szépség utópiájában élnek, és az otthonuk teraszáról kristályvirágok (áttetsző levelek, csillogó üvegszerű szárak) kertjére nyílik kilátás.

Várható volt, hogy a hírességek a témához alkalmazkodva az idei Met-gálán vintage és a virágos stílusú ruhákban fogják megmutatni magukat, és a legtöbben valóban próbáltak is megfelelni az előírásnak.

Fotó: Getty Images