56 éves lett Kylie Minogue – Íme az énekesnő legikonikusabb ruhái

2024. május 29.
Kylie Minogue lassan 40 éve tevékenykedik a show-biznisz világában, ami alatt számtalan emlékezetes ruhában láthattuk már. Születésnapja alkalmából összeszedtük legjobb szettjeit.
Kylie Minogue

Az ausztrál születésű Kylie Minogue lassan négy évtizede meghatározó alakja a zeneiparnak. Kylie Minogue karrierje a ’80-as évek végén kezdődött, amikor a Neighbours, azaz szomszédok című sorozattal berobbant a köztudatba. 

A műsorban megformált Charlene Mitchell karaktere kellő figyelmet irányított Kylie Minogue-ra, aki a TV-s start után hamarosan zenei pályára lépett. 

A ma 56 éves énekesnő zenei karrierje az 1987-ben megjelent Locomotion című albummal indult. Ezt hamar követte a Kylie című lemez, amiről az I Should Be So Lucky hamar elhozta Kylie Minogue számára a világhírnevet.

Az ausztrál Kylie Minogue sikerének titka, hogy mindig képes megújulni. Bár karrierje a ’80-as években indult, képes volt frissíteni a hangzásán, és a 2000-es években a Fever című albumával Grammyt is nyert. Erről az albumról Kylie Minogue Can’t Get You Out Of My Head című dala sokáig vezette a slágerlistákat.

De Kylie Minogue nem csak a 2000-es évekbe érkezett meg egy nagy durranással. Tavaly, 55 évesen szerezte meg 20 év szünet után a legújabb Grammy-díját a Padam Padam című megaslágerrel.

Kylie Minogue nem csak a hangzásban, de külsejében is képes időről időre megújulni. Hoztunk most egy válogatást legemlékezetesebb ruháiból.

1. Kylie Minogue Met-gála ruhája

A 2024-es Met-gálára a Diesel kreatív igazgatója, Glenn Martens tervezett Kylie Minogue-nak egy Swarovski kristályokkal díszített ruhát. A koncepció szerint Kylie ruhájának azt a hatást kellett keltenie, mintha az énekesnő egy évtizedet szendergett volna benne, így kapcsolódva a Met-gála témájához.

Kylie Minogue a MET Gálán

Kylie  Minogue a Met-gálán

2. Kylie Minogue Can’t Get You Out Of My Head ruhája

Az ausztrál énekesnő 15 évvel ezelőtt mutatta be a Can’t Get You Out Of My Head című megaslágerének videóját, ami egy csapásra közönségkedvenc lesz. A futurisztikus látványvilágú videóban Kylie Minogue egy hófehér, kapucnis kezeslábasban táncol, ami rögtön elnyerte a divatrajongók tetszését. A köldökig kivágott sztreccs ruhát Fee Doran tervezte, és az Arts Center Melbourne-ben lehet látni kiállítva.

Kylie Minogue ikonikus ruhája azóta múzeumi darab lett

Kylie Minogue ikonikus ruhája azóta múzeumi darab lett (Forrás: Kylie Minogue – Youtube)

3. Kylie Minogue bársony kezeslábasban

A popdíva már akkor is preferálta a szexi fellépőruhákat, amikor még egy ilyen kezeslábas bőven elég volt az emberek megbotránkoztatására. Ebben a zöld bársonyruhában lépett fel Kylie Minogue az Enjoy Yourself című turnéjának francia állomásán.

Kylie Minogue bársonyban

Kylie Minogue bársonyban

4. Kylie Minogue szexi angyalkaruhája

Az 1992-ben megtartott The Rythm of Life Fashion Ball nevű rendezvényen Kylie Minogue ebben a fehér angyalka-/babydoll szerelésben lépett fel.

Kylie Minogue 1992-ben

Kylie Minogue 1992-ben

5. Kylie Minogue és Danii Minogue ikerruhái

Tavaly Kylie és húga, Danii Minogue egy közös fellépéssel nyitották meg Sydney-ben a Pride fesztivált, amire egymással harmonizáló fellépőruhákat választottak.

Kylie és Danii Minogue a Pride megnyitóján

Kylie és Danii Minogue a Pride megnyitóján

Forrás: express.co.uk     Fotó: Getty Images