A People’s Choice-gála legjobb sminkjei

2024. február 19.
A popkultúra legnagyobb éves, vörös szőnyeges „buliján” idén is kitettek magukért a sztárok sminkesei, fodrászai. Következzenek a kedvenc sminkjeink – köztük Megan Fox make-upja – a 2024-es People’s Choice Awards-gáláról.
peoples-choice-sminkek

Az idén 49. alkalommal megrendezett, az év legjobb filmes, televíziós és zenés alakításait értékelő People’s Choice-gála üde színfolt a díjátadó szezonban. A popkultúra vörös szőnyeges fergeteg partiján általában több fokkal rákapcsolnak kreativitásban és intenzív sminkek terén a sztárok sminkesei, legalábbis a konszolidáltabb díjátadó-társaikhoz képest. De természetesen a Met-gálás magasságokat itt sem karcolják a sminkekkel.

Mindenesetre itt szerencsére ér nem csupán az eleganciát, és a letisztultságot előtérbe helyezni, hanem kicsit odatenni a néha extrémebb, introvertált személyiségből is. Ennek megfelelően az idei People’s Choice-gálán szerencsére nem volt hiány gáláns dekoltázsokban (Lenny Kravitz, Carmen Electra és Sydney Sweeney nyakkivágása után is garantáltan megfordultunk volna). De gőzerővel nekifeküdtek a sminkesek is a szemhéjkontúroknak, és nemcsak simán élénk színben izzó, hanem szuper lakkhatású ajakrúzsok is ki-kiköszöntek a tömegből.

peoples-choice-sminkek
Nagy többségében azért a szemfókuszra szavaztak idén a sztárok. Kylie Minogue, Kyle Richard, Heidi Klum is többek között ebbe a sorba állt be, míg frizura téren idén abszolút érvényesült az old-school Arielle, vagyis a klasszikus hableányhaj-trend. Lágyan és hosszan leomló, hullámos fürtökkel pózoltak sokan, hol függönyfrufruval keretezve, hol pedig anélkül.

peoples-choice-sminkek

Rachel Zegler színésznő prezentálta az egyik legszebbet közülük, mély oldalválaszték, és az Old-Hollywoodot idéző, precíz, glamour loknikkal, míg Heidi Klum egy irtó darabos, retro melírcsíkokkal tűzdelt, „érdekes” verzióval állt ki a kamerák elé.

Sydney Sweeney maga a tökélypeoples-choice-sminkek

A szemhéjfókuszú sminkek közül az egyik legszebb, szerintünk a dobogó legfelső fokát érdemlő, Sydney Sweeney-é volt. A színésznő egy szőke Jessica Rabbit-klónt megidéző lookkal érkezett az idei People’s Choice-gálára. Csodálatosan kivitelezett ombre hajfestéssel és egy lágyan egybeolvadó függönyfrufruval. Nőies, sokat láttató ruhája mellett azért legalább ennyi figyelmet érdemel a gyönyörűen elkészített szemsminkje is. Az enyhe arccsont bronzosítással, és a világos ajkakkal tökéletes kombináció volt a People’s Choice-sminkek tengerében.

Chrishell Stause, a porcelánbaba

peoples-choice-sminkek

A reality- és Instagram-sztár megosztó személyiségnek számít, de egy biztos, atom precízen szállítja a Netflixen, a social médiában és a gálák hosszú sorában is a tökéletesen kivitelezett sminkeket és hajakat. A People’s Choice-sminkek között sem okozott csalódást, a kulcscsontját karcoló, letisztult egyenes bobbal érkezett, és ragyogó, bazsarózsás hatású, mégsem túl lágy sminkkel. A dekoltázsáról egy drámai műszempillával, és barackos pírrel, ajkakkal próbálta elvonni a figyelmet.

Megan Fox, luxus-gumibaba jó sminkkel?

peoples-choice-sminkek
A színésznő esetében a smink megkérdőjelezhetetlenül gyönyörű. Az „alapot” viszont már jó egy hete sokan vitatják. Megan Fox arca napok óta vita tárgya (mióta megosztottak egy, a sötétben, Taylor Swifttel és a párjaikkal készült furán sikerült Super Bowl-partifotót). Sokan a feltételezett esztétikai-plasztikai beavatkozások miatt arcát egy gumibabához hasonlítják, amire ő maga úgy reagált, hogy a valóságban legfeljebb „egy méregdrága, luxus, szilikon japán szexbaba” hatását kelti. Egy biztos, a gálára egészen feltűnő People’s Choice-sminkkel érkezett. Sötét lenövéséhez élénk, halvány pink tincsekkel, izzó, vörös, csillogó (valóban nem túl természetes formájú) ajkakkal, és makulátlan, szinte fehér, porcelánhatású alapozással készült. Függetlenül attól, hogy a vonásai mennyire eredetiek vagy nem, a sminkes kiváló munkát végzett. Drámai szempillái nagyon szép kontrasztot alkottak a halvány sminkalappal és a bevállalós rúzsszínnel.

Fotó: Getty Images