A babahordozás új dimenziója: új magyar márka, az Elysé

2024. június 09.
Az Elysé mögött Steiner Réka kreativitása és szenvedélye áll, aki elhatározta, hogy új megvilágításba helyezi a babahordozás világát. A márka története Réka fiának születésével és váratlan komplikációkkal kezdődött, aminek következtében hamar megtapasztalta, hogy egy újszülöttnél a testkontakt biztosítása és a hordozás a legjobb megoldás szinte a legtöbb dologra. Ez a meghitt testközelség adta az inspirációt az Elysé megteremtéséhez.
Az anyaság és a babahordozás új dimenzióját hozza el az új magyar márka, az Elysé

Az Elysé csapata tehetséges, a design különböző területein dolgozó, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakemberekből áll, akik mindannyian édesanyák. Együtt összefogva alkották meg a márkát, olyan anyáknak, akik folyamatosan mozgásban vannak. 

A tervezési folyamat során Steiner Réka Hajdú Anettet kérte fel, hogy prémiumminőségű és stílusos termékeket hozzanak létre, amelyek támogatják az édesanyákat a mindennapok során. Anett ruha- és bőrtáskákat tervező, divatillusztrátor, emellett pedig oktat is a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen (MOME).  Illusztrátorként olyan nagy márkákkal dolgozik együtt, mint a Louis Vuitton, Gucci, Jil Sander és Aeron. Az arculat megtervezéséhez a Studio Nur csapatára és Laki Eszter tehetségére támaszkodtak, aki egyedi és modern vizuális világot álmodott meg az Elysé számára.

Az Elysé nem csupán egy termék, hanem egy filozófia, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy hagyjunk fel a tökéletes anyaság mítoszával, és bízzunk az ösztöneinkben. A márka célja, hogy természetes és prémium textilek felhasználásával, könnyen használható hordozókkal támogassa a szülők és babák közötti kapcsolódást, miközben a termékek stílusos megjelenést biztosítanak, hiszen a babahordozót elsősorban a szülő viseli. 

Az Elysé gondosan megtervezett termékeket készít, kizárólag magas minőségű, természetes anyagokból. A termékek mindegyike precízen megalkotott, rendkívül puha a baba kényelme és biztonsága érdekében. Az összes felhasznált kiegészítő, heveder és egyedi gyártású csatok színei pedig speciálisan illeszkednek az anyagok árnyalataihoz, így letisztult, elegáns és unisex darabjai lehetnek bármilyen megjelenésnek. 

Skin-to-Skin top

Szívdobbanásról szívdobbanásra: a Skin-to-Skin Top lehetővé teszi, hogy kisbabád a hangod, szívverésed és lélegzésed hallatán könnyedén ellazuljon meztelen mellkasodon, miközben te magad is nyugalomban érezheted magad. Öt különböző színben, és kétféle szuper puha természetes anyagból alkottuk meg a Skin-to-Skin Topot. Rugalmasságának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a tested változásaihoz és a kisbabád növekedéséhez az első pár hónapban, viszont elég szoros ahhoz, hogy biztonságban tartson titeket. A születés pillanatától újszülötteknek és akár koraszülötteknek is ajánljuk, egészen 3 hónapos korig, vagy maximum 5 kg testsúlyig.

Derékpántos rugalmas kendő

Ez a hordozókendő minden irányban rugalmas, és teljesen egyedi tervezésű. Különleges derékpánttal és rövidebb anyaghosszal rendelkezik, ami mindössze 2,4 méter hosszú. Támogatja a megfelelő testtartást és kényelmet nyújt mindkettőtöknek. Az extra derékpánt megkönnyíti a kendő felvételét és támaszt nyújt a derekad számára, ezzel biztonságban tartva a hasi területeket a szülés utáni érzékeny időszakban. Újszülöttek és koraszülöttek számára ajánljuk körülbelül 9 hónapos korig, vagy maximum 7 kg testsúlyig.

Karikás kendő

A tökéletes mindennapi hordozó a gyors kiruccanásokhoz: könnyű és könnyedén kompakt méretűre hajtható. Karikás kendőink mind teljesen természetes, minősített és kifejezetten jól szellőző anyagokból készülnek, ezért a legkönnyebb és legjobb viseletek meleg időben is. A fémkarikák tanúsított minőségű alumíniumból készülnek a tartósság érdekében. Használatát újszülöttől egészen kisgyermekkorig, maximum 18 kg testsúlyig ajánljuk.

Elysé csatos hordozó

Mint minden hordozónk, az Elysé csatos hordozónk is gondosan, divatos megjelenésre tervezett, így bármilyen öltözékhez és alkalomhoz remekül illik. Nagy figyelmet fordítottunk a legapróbb kiegészítőkre is, így a hordozók minden részlete harmonizál egymással, miközben elsősorban természetes anyagokból készülnek. Limitált darabjaink mintáit Hajdú Anett divattervező és illusztrátor alkotta meg. Első kollekciónk, az Elysé Flow anyagmintáit a tavasz és nyár színei, energiái ihlették. Használatát már 6 hetes kortól körülbelül 2 éves korig, vagy maximum 18 kg testsúlyig ajánljuk.