Schell Judit Mit gondol? podcast

Mit gondol? podcast – Schell Judit az anyaságról

2023. március 17.
Egy szó és egy ember, akinek ez a szó az életében különösen fontos. A Mit gondol? podcast 3. évadának új vendége Schell Judit, akivel az anyaságról beszélgettünk.

Mit gondol? podcast harmadik évadában ismét hozunk egy szót, egy fogalmat és keresünk hozzá egy olyan embert, akinek a véleménye valamiért különösen fontos és releváns a témában. Lukács Luca ebben az évadban is háromhetente csütörtökön új epizóddal vár titeket. A legújabb epizód vendége Schell Judit színésznő, akivel az anyaságról beszélgettünk.

Schell Judit Mit gondol? podcast

Kevés olyan dolog van az életben, ami visszafordíthatatlan, de a szülőség például ilyen. Emiatt a felelősség miatt is az egyik legszebb és legnehezebb feladat az életben. 

Schell Juditnak még el se kezdődött a színészi pályája, amikor az egyetem harmadik évében várandós lett az első gyermekével. Ekkor volt 21 éves. Egy ilyen élethelyzetre lehetne úgy is tekinteni, hogy nem a legideálisabb egy gyermekvállalásra, de Juditban mintha fel sem merült volna bármiféle aggodalom. Biztos volt benne, hogy valahogy majd megoldja a nehézségeket, és így is lett. Sikeres lett színésznőként és az első években igazi szimbiózisban éltek együtt a fiával, Lackóval. Ahogy ő mondja, együtt nőttek fel. Lackó már kamasz volt, amikor megérkezett a másik két testvér, először Boldizsár, majd Bori. Most már Bori is 11 éves, Judit pedig 29 éve édesanya. Ki más mesélhetne hát nekünk anyaságról, mint ő.

Hallgasd meg a beszélgetést! 

Fotó: Czvitkovits Judit

Kövesd a Mit gondol? Instagram- és Facebook-oldalát is!

ELÉRHETŐ MÉG

 iTuneson, Spotifyon, a Google Podcasts-on és RSS-en is!