Kim Cattrall 67 évesen is bombázó fekete miniruhájában

2024. június 07.
Kim Cattrall ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt barátjával, Russell Thomasszal, de most mégis kivételt tettek. A 67 éves színésznő valóságos bombázó volt fekete miniruhájában.
Kim Cattrall 67 évesen is bombázó fekete miniruhájában

Ritka pillanatnak lehettek tanúi Kim Cattrall rajongói: a színésznő barátja, Russell Thomas oldalán jelent meg a New York-i Alexander Wang kiállításon, ahol egymást átkarolva pózoltak a fotósoknak. A Szex és New York 67 éves sztárja valóságos bombázó volt az eseményen, miközben átkarolta jóképű szerelmét. A színésznő egy miniruhában és áttetsző fekete harisnyában mutatta meg formás lábait, amit tűsarkú cipőkkel emelt ki, az outfitet pedig egy fekete Alexander Wang Ricco válltáskával tette teljessé. Russell Thomas szintén egy tetőtől talpig fekete, laza szettet viselt.

Kim Cattrall és Russell Thomas New Yorkban

A pár csaknem nyolc éve jár együtt, 2016-ban találkoztak először. „Kedveltük egymást, tartottuk a kapcsolatot, aztán kijött Vancouverbe” – mondta Cattrall a People magazinnak 2020-ban. „Nagyon bátor volt tőle, mert nem igazán ismertük egymást, leszámítva, hogy néhányszor együtt ettünk. De eljött, és remekül kijöttünk, és azóta is együtt vagyunk.”

Cattrall, aki korábban háromszor volt házas, különösen nagyra értékeli, ahogy párja megnevetteti őt. „Nagyon jól érzem magam mellette. Sziporkázik, és sötét humora van.”

Úgy tűnik, Russell Thomas tökéletesen összeillik Kim Cattrall-lal, aki híres magabiztosságáról – ezt pedig állítólag 2022 decemberében elhunyt édesanyjától tanulta, aki megmutatta neki, hogy mindig nagyon fontos kiállni magáért. A színésznő bálványozta az anyját és elmondása szerint ő segített neki abban, hogy erős, független nővé váljon.

A Vogue Greece-nek adott interjújában a színésznő kifejtette: „Számomra, egy hatvanas éveiben járó nő számára azt gondolom, hogy a legnagyobb kihívás az, hogy továbbra is releváns legyek, folytassam a munkát, hogy legyen mondanivalóm. Mindig az anyám volt bálványom.”

Majd hozzátette: „Hálás vagyok neki, amiért megtanított megvédeni magam, és azt, hogy ne engedjem, hogy mások irányítsák a narratívámat. Ez nagyon fontos lecke a fiatal nők számára.”

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images