Katalin hercegné hasonmása végre elárulta, ő van-e a királyi fotókon

2024. március 21.
Katalin hercegné hasonmása megtörte a csendet az összeesküvés-elméletekkel kapcsolatban, és elárulta, ő van-e a Vilmos herceggel közös fotókon.
Katalin hercegné hasonmása végre elárulta, ő van-e a királyi fotókon

Katalin hercegné hasonmása véget vetett a találgatásoknak, és elárulta, ő szerepel-e a Vilmos herceggel készült közös felvételeken, amelyek a windsori Farm Shopban készültek róla és Vilmos hercegről. Néhányan ugyanis megkérdőjelezték a fotók hitelességét, miután egyre vadabb összeesküvés-elméletek terjedtek el az interneten Katalin hercegné egészségügyi állapotával kapcsolatban. A walesi hercegnét megszemélyesítő Heidi Agan szerint a Kensington-palota helyes döntést hozott, hogy nem árul el több információt a trónörökös feleségének műtétjéről.

Heidi Agan, aki 12 éven át a walesi hercegné hivatásos hasonmása volt, hangsúlyozta, „100 százalékban” hisz abban, hogy Katalin hercegné és Vilmos szerepelnek a felvételen, ugyanis akkoriban ő más munkát végzett: tanárként dolgozott egy táncos-zenés színházban. Heidi azt is elmesélte, hogyan omlott össze közösségi oldala, miután összetévesztették az igazi Katalinnal. A walesi hercegné ugyanis jelenleg is lábadozik a hasi műtét után, amelyen januárban esett át, és karácsony óta nem mutatkozott hivatalosan a nyilvánosság előtt.

„Nyilvánvalóan vannak találgatások azzal kapcsolatban, hogy Katalin és Vilmos szerepelt-e azokon a felvételeken. Valójában a közösségimédia-oldalam teljesen megőrült, mivel az emberek azt hiszik, én vagyok az. De tudom, hogy nem. Dolgoztam akkor, így tudom, hogy nem én vagyok. Tehát életben van, biztosak lehetünk benne. Most már túl messzire mentek. Viccként indult, hogy »hol van Katalin«, de most tényleg átcsapott drámába, úgyhogy abba kell hagyni” – fogalmazott Heidi.

„Ha a műtétet titokban akarta tartani, akkor jól tették, hogy nem osztottak meg további részleteket. Ő közszereplő, de nem köztulajdon, és nekünk tiszteletben kell tartanunk” – tette hozzá.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images