Ez a titokzatos nő vigyáz a rákbeteg Katalin hercegné gyerekeire, amíg ő lábadozik

2024. március 26.
Katalin hercegné néhány napja bejelentette, hogy hasi műtétje után rákot diagnosztizáltak nála. Most az is kiderült, kik segítenek neki a mindennapokban a lábadozása alatt.
Katalin walesi hercegné rákos

Katalin walesi hercegné múlt pénteken egy videóüzenetet osztott meg a világgal, amiben bejelemtette, hogy rákot diagnosztizáltak nála. A felvételen Katalin hercegné megköszönte a férjének, Vilmos hercegnek a támogatását, aki továbbra is mellette áll a felépülése során. 

Nyilatkozatában a walesi hercegné ezt mondta: „Vilmos mellettem van, ami szintén nagy vigaszt és megnyugvást jelent. Csakúgy, mint az a szeretet, támogatás és kedvesség, amelyet oly sokan tanúsítottatok felém. Ez mindkettőnknek nagyon sokat jelent.” Az angol sajtó most azt is kiderítette, pontosan kik segítik Katalint a mindennapokban a lábadozása során.

A hercegné nagyon közel áll a családjához, és nem kétséges, hogy szülei, Carole és Michael Middleton, valamint testvérei, Pippa és James segíteni fognak neki a diagnózist követően. Katalin hercegné rokonai nagyon közel laknak a hercegi pár windsori otthonához, és várhatóan sok időt töltenek majd együtt. Amikor a walesi hercegné az év elején kórházba került, a családja összefogott, és a hírek szerint minden elfoglaltságukat lemondták, hogy támogassák őt.

De a családi segítség mellett van még egy olyan nő a hercegi pár életében, aki óriási terhet tud levenni a rákos Katalin hercegné válláról: Maria Teresa Turrion Borrallo az a dadus, akit Katalin és Vilmos akkor bérelt fel, amikor György herceg mindössze nyolc hónapos volt, és később ő vigyázott a kisebbik gyerekeikre is, Saroltára és Lajosra. Maria évekig a családdal élt a Kensington-palotában, ahol a saját lakrészéhez egy hálószoba, egy konyhasarok, egy társalgó és egy fürdőszoba is tartozott.

Maria Teresa Turrion Borrallo, ahogy a kis Gyrögyör tartja. Ő segíti a rákos Katalin hercegnét a mindennapokban.

Maria Teresa Turrion Borrallo, ahogy a kis Györgyöt tartja. Ő segíti a rákos Katalin hercegnét a mindennapokban

Mivel azonban Vilmos és Katalin hercegné legújabb otthonában, az Adelaide Cottage-ban csak négy hálószoba van, Maria jelenleg már nem él a családdal. Az asszony azonban továbbra is teljes munkaidőben a hercegi párnak dolgozik, és a gyerekek mindennapos gondozásában óriási segítséget jelent a walesi hercegné számára.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images