Naomi Campbell magabiztosabb, mint valaha – melltartó nélkül pózolt kiállítása megnyitóján

2024. június 20.
Naomi Campbell ismét bevállalós szettben jelent meg saját kiállítása megnyitóján. A szupermodell minden tekintetet magára vonzott, miközben melltartó nélkül pózolt a kamerák előtt.
Naomi Campbell magabiztosabb, mint valaha - melltartó nélkül pózolt kiállítása megnyitóján

Kétségtelen, hogy Naomi Campbell mindig tud újat mutatni és meglepetést okozni közönségének. Az 53 éves szupermodell a cannes-i filmfesztiválon például abban az ikonikus ruhában lépett vörös szőnyegre, amelyet még 27 évvel ezelőtt viselt. Tavaly novemberben azonban punk hajjal és fémtüskékkel borított meztelen testtel sokkolta rajongóit. 

Naomi Campbell ismét a figyelem középpontjába került, ugyanis a tiszteletére rendeztek egy kiállítást, amelynek megnyitóján természetesen a modell is részt vett. Naomi Campbell rögtön magára vonzotta a közönség figyelmét, ugyanis egy gyönyörű ruhakölteményben érkezett a Boss által támogatott szerdai V&A Summer Partyra Londonban. Naomi természetesen a sztárvendégek élén állt. 

Naomi Campbell a kiállítás megnyitóján

Naomi Campbell a kiállítás megnyitóján

Naomi szenzációsan nézett ki az eseményen. A kiállítás megnyitójára egy egyedi, Boss fehér ruhát választott, amely merészen kivágott dekoltázzsal rendelkezett. Naomitól persze nem áll távol a bevállalós megjelenés, éppen ezért melltartó nélkül viselte az ikonikus összeállítást. Naomi megjelenéséhez ezüst kiegészítőket választott, ami remekül passzolt a fehér maxiruhájához. Nyaklánca például egy kígyót illusztrál, míg ezüst karperece és fehér napszemüvege már jóval visszafogottabb volt. 

Naomi közeli barátnője, Kate Moss is ott volt, hogy támogassa a szupermodellt. A Naomi: In Fashion című kiállítás célja, hogy bemutassa a modell 40 éves pályafutásának legfontosabb pillanatait a divatvilágban. 

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images