Az 54 éves Naomi Campbell őszintén vallott a gyerekeiről

2024. június 08.
Az egyedülálló modell, Naomi Campbell először beszélt arról nyíltan, hogy mindkét gyereke béranyától született.
Naomi Campbell gyerekeit béranya szülte

A sok találgatás után végre tiszta vizet öntött a pohárba a szupermodell. Pénteken adott interjút Naomi Campbell a Times magazinnak, ahol elmagyarázta, hogy mindkét gyermekét béranya szülte. A magát „egyedülállónak” nevező anyuka, aki a mai napig nem hozta nyilvánosságra a gyerekek nevét, 50 éves kora felett vállalta az anyaságot. Kislánya 2021-ben született, 2023-ban pedig egy kisfiú anyukája lett.

Naomi Campbell 2021-ben lett először édesanya, akkor kislánya született. Már Naomi Campbell első gyereke születése kapcsán is rengeteg találgatás folyt arról, vajon természetes úton, lombikkal, esetleg béranya segítségével vagy örökbefogadással lett anya a modell. Naomi egészen mostanáig nem tisztázta igazán ezt a kérdést, bár egyszer egy interjúban azt mondta lányáról, „nem fogadtam örökbe, ő az én gyerekem”. 

Naomi Campbell gyerekei 

Az interjúban Naomi Campbell a gyerekeivel és az anyasággal kapcsolatban arra biztatta az olvasókat, hogy fontolják meg a saját családalapítást, annak ellenére is, hogy anyagilag megterhelő a gyerekvállalás. „Sok fiatal lányt hallottam, ahogy azon gondolkodik, hogy nem akar gyereket vállalni. Én csak bátorítani tudtam őket, hogy gondolják meg, mert meg fogják bánni. Megértem, hogy anyagilag nehéz kérdés – mondta Naomi Campbell. – De anyámnak nem volt semmije, és sikerült neki. Megéri. Az anyaság csodálatos dolog.”

A modell barátai szerint Naomi Campbell régóta vágyott az anyaságra, a családban és a baráti körében sok gyereknek a keresztanyja, és minden álma volt, hogy saját maga is családot alapíthasson. Naomi a gyerekeinek egy jobb világot remél, ezt is elárulta az interjúban: „Remélek egy jobb világot a gyerekeimnek – mondta a brit lapnak. – 110 százalékban ők a prioritás az életemben. Hiszem, hogy a fiatalabb generációra kell támaszkodnunk, hogy megváltoztassuk ezt a világot. Jobban bízom a gyerekeimben, mint magunkban. Ők majd helyesen cselekednek.”

@marieclairehun Naomi Campbell és a Pretty Little Thing nevű ruhamárka közös kollekciójának bemutatója zajlott le nemrég a New York-i divathéten. Az 53 évesen is kirobbanó formában lévő modell szintén végigvonult a kifutón az egyik kreációban, amely áttetszősége miatt csak még jobban kiemelte Naomi fantasztikus alakját. #hungariantiktok #fashioninspo #fashiontiktok #autumnfashion #fyp #naomicampbell #naomicampbellwalk #prettylittlething ♬ bad idea right? - Olivia Rodrigo

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images