Lorelai Gilmore ma is trendi ruhái a Szívek szállodájából

2024. június 21.
Lorelai Gilmore számtalanszor elkápráztatta a nézőket az éles eszével, a humorával, és bizony a ruhatárával. Bár a Szívek szállodájában a 2000-es évek divatja köszön vissza, de jó néhány olyan darabot visel Lorelai, ami napjainkban is vállalható!
Lorelai Gilmore ma is trendi ruhái a Szívek szállodájából
  • A Szívek szállodája volt a 2000-es évek egyik legnépszerűbb sorozata.
  • Lorelai Gilmore ruhái az aktuális divatot tükrözik, ugyanakkor megmutatják egyéniségét és karakterét, ami egyszerre merész, színes és játékos.
  • Lássuk Lorelai ruhái közül azokat, amik napjainkban is lazán megállják a helyüket!

A szívmelengető anya-lánya kapcsolatért, az elképesztő szerelmi drámákért és Lorelai Gilmore egészen különleges humoráért milliók rajonganak a mai napig. A Szívek szállodáját 2000-ben mutatták be, és 2007-ig futott. Ezalatt az idő alatt nemcsak a sorozatba, hanem Lorelai gardróbjába is beleszerettek a nézők. Lorelai Gilmore rendkívül sokoldalú, hiszen hol elegáns szállodavezetőként mutatkozik, hol pedig lezser, sportos fiatal nőként, de nem lehet nem imádni benne azt, hogy még a leghivatalosabb öltözékét is képes feldobni egy csavarral egy fejpánt vagy színes póló segítségével.

Megmutatjuk Lorelai Gilmore ma is trendi ruháit a Szívek szállodája sorozatból:

1. Lorelai Gilmore lila ruhája

A Szívek szállodájában több évadban is van esküvő. Miközben menedzserként dolgozik az Independence szállóban, Lorelai segít az esküvők szervezésében és lebonyolításában a fogadó birtokán. Az első évadban ezt a nyakban megkötős lila ruhát viselte a jeles napon, ami egyszerre szexi és elegáns.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gilmore Girls Outfits (@gilmore.girls.outfits) által megosztott bejegyzés

2. Lorelai Gilmore pöttyös ruhája

Napjainkban is hódítanak a pöttyös ruhák, így Lorelai Gilmore hosszú ujjú, fekete ruhája fehér pöttyökkel ma is tökéletesen megállná a helyét a hétköznapokban.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gilmore Girls Outfits (@gilmore.girls.outfits) által megosztott bejegyzés

3. Lorelai Gilmore nyári ruhája

Ez az egyik legszebb ruha, amit Lorelai Szívek szállodájában viselt. A bíborszínű aranyvirágokkal hímzett pántos ruha az idei nyáron is jól mutatna.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Fringues De Séries (@fringues_de_series) által megosztott bejegyzés

4. Lorelai Gilmore fehér blézerben

Lorelai Gilmore gyakran visel a sorozatban üzletasszonyhoz illő ruhákat. Az egyik legszebb szettje ez a rózsaszín míderrel párosított fehér blézer, ami egyszerre fiatalos, mégis elegáns öltözet. Egy fehér nadrággal napjainkban is tökéletesen megállja a helyét ez a szett.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

l & g (@2000sgeeks) által megosztott bejegyzés

5. Lorelai Gilmore virágmintás ruhában

A Szívek szállodája hetedik évadában viseli Lorelai Gilmore ezt a káprázatos fekete ruhát, ami tele van virágmintával. A mélyen dekoltált ruha nyakrésze masnira köthető, amitől a viselője egyszerre lesz bájos és csinos. Lapozz tovább, mert több kép is van a ruháról!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Best of Gilmore Girls (@gilmoredhard) által megosztott bejegyzés

Fotó: Getty Images