Magyar tervező ruhájában pózolt a Bridgerton sztárja, Nicola Coughlan

2024. június 21.
Amióta elstartolt a Bridgerton harmadik évada, nincs olyan nap, hogy Nicola Coughlan ne lepné meg a rajongókat egy új fotóval vagy izgalmas poszttal. Most viszont kimondottan a magyaroknak okozott óriási meglepetést!
Magyar tervező ruhájában pózolt a Bridgerton sztárja, Nicola Coughlan

Nicola Coughlan jelenleg a világ egyik legkeresettebb színésznője, aki sorra kapja a megkereséseket. Nem is olyan régen Kim Kardashian saját márkájának reklámarca volt, és a reneszánsz festményszerű képeivel teljesen letaglózta a rajongókat. Most viszont hatalmas meglepetést okozott a ruhájával a magyaroknak!

@marieclairehun

Nicola Coughlan, a Bridgerton legújabb évadának gyémántja újra megigézte a közönséget. Ezúttal istennőként tündökölt a vörös szőnyegen.✨ Tudj meg többet a színésznőről a marieclaire.hu-n! #nicolacoughlan #bridgerton #divat #fashion

♬ original sound – Universal Music SG – Universal Music SG

Nanushka ruhában pózolt a Bridgerton sztárja, Nicola Coughlan

A Bridgerton sztárja az Instagram-oldalán osztotta meg a legújabb fotózásán készült képeket, amik a Washington Post számára készültek. A fotózáson a Penelope Featheringtont alakító színésznő a Nanushka magyar divatmárka ruhadarabját viselte.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nicola Coughlan (@nicolacoughlan) által megosztott bejegyzés

A Bors is megírta, hogy Sándor Szandra és csapata boldogan készített a színésznőnek egy egyedi ruhadarabot. Ez lett a csokibarna Okobor™ ruha, ami a Nanushka saját fejlesztésű vegán bőr anyagából készült. Az Okobor™ egy innovatív anyag, ami 56% újrahasznosított poliészterből, valamint 44% poliuretánból készül. Ez az különleges anyag elnyerte a rangos PETA Fashion Awards díjat, amit azok a készítők kapnak, akik erőfeszítéseket tesznek a fenntartható anyaghasználat érdekében.

A barátság tette hitelessé Nicola Coughlan és Luke Newton alakítását

„Azt hiszem, semmit nem hagytunk ki Colin és Pen történetéből” – mondja hozzá a Bridgerton sztárja, Nicola Coughlan a  Washington Post cikkében, amiben csodálatos fotókon szerepel együtt színésztársával, Luke Newtonnal. A cikkből az is kiderül, hogy a baráti kapcsolatuk sokat segített nekik a közös munkában. A Francesca Bridgertont alakító Hannah Dodd is azt mondta: „Szerintem hihetetlen a kémiájuk.”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Post Style (@poststyle) által megosztott bejegyzés

Nicola Coughlan és Luke Newton is megerősítette, hogy mindketten szeretnének majd visszatérni a Bridgerton következő évadában.

Forrás: Washington Post, Fotó: Getty Images