A Bridgerton sztárja, Nicola Coughlan sosem látott intim képeket osztott meg a forgatásról

2024. június 19.
A Bridgerton idei szezonjának egyik főszereplője, Nicola Coughlan a forgatáson készült privát fotói közül mutatott meg jó párat lelkes rajongóinak. A cikkre csak azok kattintsanak, akik már látták az évad végét, nem akarjuk senkinek elrontani a meglepetéseket.
Bridgerton Nicola Coughlan fotók

Nicola Coughlan nem tudta nem megosztani a kedvenc pillanatait a munkájából. A Bridgerton aktuális, harmadik évadának egyik főszereplője nemrég Instagramon osztott meg követőivel néhány fotót, amelyeket a stábról készített.

A Penelope Featheringtont alakító Nicola Coughlan a Bridgerton idei évadában kerül közelebbi viszonyba Colin Bridgertonnal, illetve az őt alakító Luke Newtonnal. A képeket az ír színésznő egy Newtontól a születésnapjára kapott régi fényképezőgéppel rögzítette.  

A posztban láthatjuk például a két főszereplőt a gyönyörű esküvői jelenet közben. Vannak képek a Bridgerton-karakterekből álló násznépről, a kabátban pózoló, Lady Violet Bridgertont alakító Ruth Gemmellről, a templom mellett esernyő alatt beszélgető színészekről és egyéb bolondos pillanatokról is.

De Nicola Coughlan nem csak az ajándékba kapott kamerával készült képeket osztotta meg. Egy korábbi posztban elárulta, hogy egy igazán forró Bridgerton-jelenet felvétele közben egyszer csak eltört alattuk a jelenetben használt kanapé… Bár a fotók alapján ezt egyikük sem bánta.

A nézők az évad eleje óta találgatnak, hogy lehetséges-e, hogy a két színész között a valóságban is kialakult a szerelem. Nos, a legfrissebb hírek szerint a Bridgerton nem hat a való életre, ugyanis Luke Newtont nemrég egy táncosnővel kapták lencsevégre kézen fogva. Ezt több rajongó igazi sértésnek vette Nicola Coughlan nevében is, és komoly indulatokat generáltak a párosról érkezett szerelmes fotók.

Forrás: dailymail.co.uk      Fotó: Getty Images