Lakatos Márk idén is vadító fashion show-t rendez a Balaton Soundon

2024. június 23.
Lakatos Márk ismét divatshow-kkal készül a Heineken Balaton Soundra, de idén a kifutón felvonuló márkákkal a nappal chilles, éjszaka pedig vibráló divat-közösségi téren, a Fashion Hubban is találkozhatunk.
Lakatos Márk idén is vadító fashion show-t rendez a Balaton Soundon

Lakatos Márk évek óta visszatérő partyarc a Heineken Balaton Soundon, de elmaradhatatlanok a nevéhez köthető, legvadítóbb kollekciókat felvonultató Fashion Show-k is. Lakatos, a „stílusszabályok lazítója”, Magyarország legismertebb makeover artistja idén ismét beveszi a beach fesztivált, a kifutóra varázsolva naponta három exkluzív divatbemutatót. „A Sound csodálatos helyszínét egy igazi fashion/style helyszín teszi tökéletessé” – mondja Lakatos Márk. „Évek óta dolgozom a csapattal a divatbemutatók rendezésében és végre megvalósult egy régi álmunk: a Fashion HUB, amely a fesztivál legstílusosabb helyszíne lesz. Minden fashionista soundert várunk szeretettel menő programokkal, DJ-kkel, frizura- és sminkkészítéssel” – teszi hozzá az art director.

Az idei Fashion Show egyik bemutatkozója a Hooded Staff lesz a Soundra komponált darabjaival. A Hooded Staff a gyors tempójú New York City és a laza Los Angeles elemeit ragadja meg kollekciójában, az egyes darabokat pedig a viselőjének személyisége teszi egyedivé. A víziók hajtotta UNREAL életérzést hozza el a konvenciók lebontására ösztönző márka, melynek kollekciója a streetwear divatmozgalom szellemét testesíti meg, aszimmetrikus és merész mintái az emberi elme sokszínűségét tükrözik. És nem utolsósorban a különleges stílusáról ismert magyar tervező, Oláh Anna, azaz a jellegzetes vonalrajzos táskáiról és pólóiról ismert Anna Amélie munkái is a kifutóra kerülnek a Heineken Balaton Sound Fashion Show-ján, ahol a modellek sminkjéért a NYX Professional Makeup felel, a hajakat pedig a Kevin Murphy biztosítja.

A napi bemutatókon megismert márkák állandó vendégei lesznek a Heineken Balaton Sound új, „divat-közösségi terének”, a Fashion Hubnak, ami kora délutántól az éjszakába nyúlóan áll nyitva bárpultos, napernyős, chillezős helyszínével, ahol a fentebb említett NYX, Kevin Murphy, Hooded Staff, Unreal márkák mellett megjelenik még a True to Sole, Magyarország első számú sneaker és streetwear resell brand-je. Az egyedi divatcentrumban akár kiegészíthetjük ruhatárunkat és egy megújult outfittel indulhatunk az éjszakába, felfedezve akár a Sound egyedi VIP-helyszíneit, a városi miliőt és a dzsungel bujaságát mixelő Urban Jungle-t, a B Stage melletti, csoda szép hangulatvilágítással, növényekkel, szőnyegekkel, kényelmes kanapékkal kiegészített Oasis VIP-t, vagy akár a Balaton partján, exkluzív környezetben kialakított VIP Sunset Beachet.