Bella Hadid megmutatja a tökéletes nyári ruhát, amit te is bármikor megvehetsz

2024. július 09.
Bella Hadid nem követi, hanem diktálja a trendeket. Ezúttal megmutatta, hogy milyen a tökéletes nyári ruha, amit most akár te is megvehetsz!
Bella Hadid megmutatja a tökéletes nyári ruhát, amit te is bármikor megvehetsz

A modellekre érdemes odafigyelni, hiszen mindig kifogástalan a stílusuk. Pláne, ha az illető egy igazi divatdiktátor. Bella Hadid esetében ez egészen biztos így van: ezúttal azt mutatta meg, milyen a tökéletes nyári ruha. De ami még jobb hír, hogy te is bármikor lecsaphatsz a modell által viselt darabra!

Bella Hadid egy együttműködés keretében viselte hétvégén a csipkés ruhadarabot, de az outfitjébe persze egy kis csavart is belecsempészett a saját stílusában. A lyukacsos ruháról az autójában ülve készített egy képet, ami közelebbről megvizsgálva nagyon hasonlít a Gap x Dôen együttműködésből származó, nemrégiben piacra dobott fűzős ruhára – amit 158 dollárért (körülbelül 58 ezer forint) te is megvásárolhatsz, ha szeretnél.

Bella Hadid és a tökéletes nyári ruha

Úgy tűnik, hogy Bella Hadid határozottan visszatért a lovaglóstílusra jellemző korszakába, a csipkés ruhát ugyanis egy paisley-mintás kendővel egészítette ki, amit elegánsan a vállára vetett.

A fűzős-csipkés ruhák meghódították a 2024-es kifutókat és a bevásárlóközpontokat, így nem csoda, hogy Bella Hadid is kibővítette a gardróbját egy ilyen darabbal a nyárra. Pláne, hogy a modell egy ilyen outfittel (főleg, ha még egy pár westerncsizmát is felkap hozzá) tökéletesen beleolvad a texasi tájba, ahová nemrég elköltözött New Yorkból.

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images