Édes fotón, hogy Sarolta hercegnő pont úgy öltözött fel, mint az anyukája

2024. június 25.
Sarolta hercegnő tiszta anyukája! És nem csak arcra: Taylor Swift koncertjére pontosan úgy öltözött fel, mint Katalin hercegné néhány évvel ezelőtt.
Édes fotón, hogy Sarolta hercegnő pont úgy öltözött fel, mint az anyukája

Hihetetlen, de nemcsak a királyi családnak vannak rajongói, hanem bizony ők is odáig vannak néha a hírességekért. Taylor Swiftet például kifejezetten szeretik. Nemrég Sarolta hercegnő, Vilmos herceg és György herceg is az énekesnő Eras turnéjának koncertjén jártak a Wembley-ben, ahol szelfit is készítettek a világsztárral.

De nem csak emiatt volt különleges az esemény: Sarolta hercegnő édesanyja, Katalin egyik legemlékezetesebb szettjéhez hasonló ruhát viselt, amikor Taylor Swifttel találkozott. A fiatal hercegnő egy Kids Sequin Party Dress néven ismert rózsaarany ruhát viselt, amit John Lewis kiskereskedőtől szereztek be, aki 26 fontért árulja a darabot. Sarolta választása valószínűleg nem véletlenül esett a flitteres ruhára, ami édesanyja, a walesi hercegné által 2011-ben viselt Jenny Packham darabra emlékeztetik a királyi család rajongóit – de amikor Katalin és Vilmos herceg részt vettek a 2016-os ARK gálavacsorán, a hercegné újra felhasználta a ruhát.

Nem ez az első alkalom, hogy Sarolta és Katalin valamilyen módon összehangolják a megjelenésüket. A koronázás során például a hercegné csillogó virágos koronát viselt, kislánya fején pedig egy hasonló, ezüstből és kristályból készült hajpánt ékeskedett, illetve tavaly mindketten bordó kabátot viseltek egy istentiszteleten. Károly király legutóbbi születésnapi ünnepségén ismét összeöltöztek, ugyanis mindketten fekete-fehér ruhát viseltek. Katalin egy hófehér Jenny Packham darabot fekete díszítéssel, valamint egy Philip Treacy kalapot választott, Sarolta hercegnő pedig egy fekete ruhát elefántcsont színű szegéllyel és nyakkendővel.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images