Katalin hercegné gyerekmodellként kezdte – meglepő tények, amiket eddig nem tudtál róla

2024. április 08.
A világ Kate Middletonként ismerte meg, Vilmos herceg egyetemi szerelmeként. Mutatunk 5 lenyűgöző tényt Katalin walesi hercegnéről és leendő királynéról.
Katalin walesi hercegné
  • Katalin hercegnét rákkal diagnosztizálták, és nagyon nehéz hónapokat tudhat maga mögött.
  • Jelenleg a családja szűk körében lábadozik vidéken
  • Mutatunk 5 különleges tényt a walesi hercegnéről, jövendőbeli királynéról.

Az elmúlt hónapok kifejezetten nehezek voltak Katalin walesi hercegné számára. A palota januárban jelentette be, hogy Katalin hercegné egy tervezett hasi műtéten fog átesni, és várhatóan majd csak húsvét környékén fog visszatérni hivatalos feladataihoz. Ez a lényegre törő magyarázat néhány hétig elegendőnek is bizonyult az emberiség számára.

Aztán február második felére valami megváltozott. Katalin hercegné meredekebbnél meredekebb összeesküvés-elméletek középpontjába került. Az emberek nem elégedtek meg a palota korábbi magyarázatával, helyette saját elméleteket kezdtek gyártani arról, vajon mi történhetett valójában a hercegnével.

Voltak, akik a halálát kezdték híresztelni, mások azt, hogy éppen a Vilmostól való válását intézi. A hetek múlásával a netes pletykák annyira elszabadultak, hogy a helyzet tarthatatlanná vált. Valószínűleg ezért döntött úgy a walesi hercegné, hogy tiszta vizet önt a pohárba, és véget vet a találgatásoknak

Katalin hercegné még a kitűzött húsvéti időpont előtt, március 22-én közzétett egy szokatlanul őszinte, drámai felvételt, melyben közölte, hogy hasi műtétje után rákkal diagnosztizálták. A videóban megköszönte az emberek aggodalmát és jókívánságait, és privát szférája és nyugalma tiszteletben tartását kérte ebben a nehéz időszakban. 

Katalin jelenleg a családja szűk körében lábadozik, a rajongók pedig abban reménykednek, hogy hamarosan egészségesen térhet vissza a reflektorfénybe.

Amíg ez meg nem történik, összegyűjtöttünk néhány olyan érdekességet a walesi hercegnéről, amiről a legtöbben eddig valószínűleg még csak nem is hallottak.

Katalin hercegné

5 érdekesség Katalin walesi hercegnéről

Katalin walesi hercegné gyerekmodellként kezdte

Claudia Joseph, a Kate: The Making of a Princess című könyv szerzője szerint Katalin és húga, Pippa is modellkedett a szüleik vállalkozásának. Carole és Michael Middletonnak egy Party Pieces elnevezésű partykellékeket forgalmazó vállalkozása volt, amelynek katalógusaiban jelentek meg a lányok bulikellékeket reklámozva.

Katalin hercegné ugyanabba az internátusba járt, mint Eugenia királyi hercegnő

Katain hercegné tizenéves korában a Marlborough College bentlakásos iskola diákja volt Wiltshire-ben, az Egyesült Királyságban. Érdekesség, hogy ebben a magániskolában tanult Eugénia hercegnő is. Ki gondolta volna, hogy egyszer majd rokonokká válnak?  

Katalin hercegné szörnyen elpirult, amikor először találkozott Vilmos herceggel az egyetemen

vilmos-herceg-katalin-hercegne

Katalin hercegné szörnyen elpirult, amikor először találkozott Vilmos herceggel

Vilmos és Katalin akkor találkoztak, amikor mindketten a skóciai Fife-ban található St Andrews Egyetemen tanultak. A pár 2010-es hivatalos eljegyzési interjújában Katalin azt mondta, hogy „élénkvörös lett”, amikor találkozott a herceggel, és „nagyon szégyenlősnek érezte magát”.

Katalin hercegné és Vilmos herceg szobatársak voltak, mielőtt randizni kezdtek

A pár hivatalos eljegyzési interjújában Vilmos elmondta, hogy ő és Katalin több mint egy évig barátok voltak, sőt, egy lakásban laktak néhány másik emberrel, mielőtt elkezdtek randizni.

A herceg szerint a kapcsolata a hercegnével „kivirágzott”, miután lakótársak lettek. „Egyszerűen csak több időt töltöttünk egymással, jót vihogtunk, rengeteget szórakoztunk, és rájöttünk, hogy ugyanazok az érdeklődési köreink, és egyszerűen csak nagyon jól éreztük magunkat” – mondta Vilmos a 2010-es interjúban.

Lehet, hogy Katalin lesz Anglia leendő királynéja, de Amerika alapító atyájával is kapcsolatban van

Így igaz, a walesi hercegné nem másnak, mint George Washingtonnak a rokona édesapja családjának ágáról.

 

Fotó: Getty Images