Friss hírek érkeztek Katalin hercegné állapotáról

2024. április 05.
Katalin walesi hercegné két hete jelentette be, hogy rákos sejteket találtak a testében, most új hírek érkeztek állapotáról.
Katalin hercegné

Katalin hercegné továbbra is igyekszik távol tartani magát a rivaldafénytől, de néha szivárognak ki hírek az állapotát illetően. A legújabb információk szerint Katalin hercegné és családja továbbra is Norfolkban vannak, ahova még húsvéti hétvége előtt utaztak el.

A 42 éves Katalin hercegné még márciusban jelentette be egy videóban, hogy januári hasi műtétjét követően rákos sejteket találtak a szervezetében. Ahogy Katalin hercegné a felvételen is elmondja, az egyik legfontosabb dolog számukra most az, hogy biztosítsák gyermekeiket arról, hogy meg fog gyógyulni és nem lesz semmi baj. Vilmos herceg és felesége úgy gondolják, hogy Katalin hercegné gyógyulása és a gyerekek nyugalma a legfontosabb ebben az időszakban, ezért kérték a világ megértését és türelmét.

Katalin hercegné és családja

Katalin hercegné és családja

Szakértők szerint Katalin hercegné és családja elsősorban nem a betegségről beszélgetnek, hanem igyekeznek jól érezni magukat egymás társaságában. Beszámolók szerint a hercegné „minden nappal egyre erősebbnek érzi magát”, valószínűleg sok időt töltenek a gyerekekkel a szabadban, akiknek április 17-ig még tart a tavaszi szünetük.

A másik fontos összetevője Katalin hercegné gyógyulásának a családi támogatás. Ahogy a videóban is említi, Vilmos herceg jelenléte „nagyon megnyugtatja és biztonságot nyújt” a hercegnének. A család elengedhetetlen támasza Katalin hercegné édesanyja, Carole Middleton is, aki „abszolút nélkülözhetetlen tagja” Vilmos és Katalin családjának. 

A hírek szerint Katalin hercegné „egyáltalán nem érzi magát izoláltan”, hiszen olyan erős családi kötelekét sikerült kialakítaniuk férjével, hogy rengeteg emberre számíthatnak. A hercegné testvére, James Middleton nemrég egy Instagram-posztban is üzent nővérének: „Az évek alatt rengeteg hegyet másztunk meg. Ezt a hegyet is megmásszuk veled, családként.”

Forrás: mirror.co.uk        Fotó: Getty Images