Kamilla királyné ezzel a húzásával kiverte a biztosítékot: sokak szerint meggyalázta Diana emlékét

2024. július 12.
Kamilla királyné valósággal sokkolta a királyi család rajongóit, akik nem akartak hinni a szemüknek, mikor meglátták, milyen táska van a királyné kezében.
Kamilla királyné ezzel a húzásával kiverte a biztosítékot: sokak szerint meggyalázta Diana emlékét

Kamilla királyné sok elegáns kézitáskával jelent meg az évek során a nyilvánosság előtt, de ezen a héten sokkolta a rajongókat azzal, hogy egy ikonikus darabot vett elő, amit Károly király néhai volt feleségéről, Diana hercegnőről neveztek el.

A 76 éves Kamilla királyné a szerdai londoni wimbledoni teniszbajnokságon villantotta meg a szürkésbarna Lady Dior táskáját, és még másnap is magával vitte, amikor csütörtökön Walesbe látogatott. Kamilla királyné Anna Valentine zsiráfmintás ruháját viselte a teniszmérkőzésen, csütörtökön pedig egy rózsaszín ruhát, és egy túlméretezett szalmakalapban jelent meg a walesi parlamentben.

Kamilla királyné egy Lady Dior táskával

Kamilla királyné egy Lady Dior táskával

De mitől olyan különleges a Lady Dior táska? 1995-ben Bernadette Chirac egy egyedi kézitáskát szeretett volna ajándékozni Diana walesi hercegnőnek a párizsi látogatása alkalmából. A First Lady felvette a kapcsolatot Diorral, aki felajánlott neki egy Gianfranco Ferré által tervezett 1994-es modellt, amit akkoriban nem hivatalosan Chouchounak (franciául „kedvencnek”) hívtak.

Miután Diana hercegnő beleszeretett a táskába, és többször is látták vele, Dior úgy döntött, hogy átnevezi „Lady Dior”-ra, ugyanis Lady Di becenévvel illették Dianát. A Lady Dior az évek során a néhai walesi hercegnő szinonimájává vált, így a táska meglepő választás volt Kamilla királyné részéről.

Kamilla királyné döntése, hogy egy olyan táskával mutatkozott, amit szó szerint Diana hercegnőről neveztek el, eléggé felborzolta a királyi család rajongóinak kedélyét, és jó néhányan kikeltek magukból.

Kamilla királyné a Diana hercegnőről elnevezett Lady Dior táskával

Kamilla királyné a Diana hercegnőről elnevezett Lady Dior táskával

„Kamilla egy LADY Dior táskával számomra elfogadhatatlan! Diana hercegnő az, aki ikonikussá tette a táskát” – kommentálta az egyik rajongó a Royal Fashion Police Instagram-bejegyzését, amiben Kamilla királyné wimbledoni ruháját méltatták.

Talán ez volt a legszolidabb komment, ugyanis rengetegen kiakadtak a különböző közösségi felületeken, ahol szembetalálkoztak Kamilla királyné szettjeivel.

Viszont egyvalami biztos: a stílusos táska kiállta az idő próbáját és még mindig csodás darab!

Forrás: Pagesix, Fotók: Getty Images