Kamilla királyné megszólalt: ezt mondta Katalin hercegné aktuális állapotáról

2024. március 27.
Kamilla királyné most először nyilvánult meg Katalin hercegné helyzetét illetően, új információkról is beszámolt.
Kamilla királyné borító

Kamilla királynénak egyedül kell mostanában helytállnia a brit királyi család képviseletében. 

III. Károly király februári, és Katalin hercegné múlt heti rákdiagnózisának bejelentését követően Kamilla királyné nagyon magára maradt a hivatalos rendezvényeken. Érthető módon a két érintett a gyógyulással van elfoglalva, és az eddig Károlyt helyettesítő Vilmos herceg is Katalin hercegné és három gyermekük támogatását helyezte előtérbe.

Emiatt egyedül Kamilla királyné az, aki képviseli a királyi családot, mint ahogy tette azt ma Shrewsburyben is. Hatalmas tömeg fogadta Kamilla királynét, aki ellátogatott a helyi piacra is. A város lakói rajta keresztül szerették volna eljuttatni támogató és biztató üzeneteiket Katalin hercegné számára is, transzparensekkel és üzenetekkel kívánva neki jobbulást.

Természetesen az emberek érdeklődtek Kamilla királynénál Katalin hercegné hogylétét illetően is. „Katalin rettenetesen hálás a rendkívül sok jókívánságért és az emberek támogatásáért” – válaszolt a tömeg tagjainak a királyné.

Egy testvérpár, a 10 éves Harriet és a 6 éves Lois is készültek egy „Add át az üdvözletünket Kate-nek!” táblával, de a nagy izgalomban sajnos a tábla széle meggyűrődött, ami miatt Harriet nagyon bánkódni kezdett. De Kamilla királyné megnyugtatta őket, hogy majd szépen elteszi a papírt, így Katalin hercegné észre sem fogja venni a gyűrődést.

Kamilla királyné megnyugtatta lányokat, hogy eljuttatja üzenetüket Katalin hercegnéhez

Kamilla királyné megnyugtatta lányokat, hogy eljuttatja üzenetüket Katalin hercegnéhez

Az aktuális helyzet miatt a hagyományos nagycsütörtöki istentiszteleten Kamilla királyné egyedül fog megjelenni a királyi család magasabb beosztásban lévő tagjai közül. A hírek szerint viszont a vasárnapi húsvéti istentiszteleten már csatlakozni fog hozzá férje, Károly király.

Forrás: mirror.co.uk      Fotó: Getty Images