Eva Longoria egy szexi bikiniben mutatta meg csodás alakját

2024. július 19.
Eva Longoria férjével és kisfiával Spanyolországba költözött és láthatóan nagyon jót tett nekik a környezetváltozás. A színésznőt ezúttal a tengerparton kapták lencsevégre, ahol egy bikiniben mutatta meg csodás alakját.
Eva Longoria egy szexi bikiniben mutatta meg csodás alakját

A híres színésznő, Eva Longoria szexis, tüzes stílusának köszönhetően mindig mágnesként vonzza magára a tekinteteket a vörös szőnyegen. Erre jó példa a cannes-i filmfesztivál is, ahol Longoria szinte teljesen pucéran lejtett végig a vörös szőnyegen, de akadt olyan is, hogy elképesztően dögösen festett a piros bőrruhájában. Vannak, akiken meglátszódnak az idő nyomai, azonban a Született feleségek sztárja biztosan nem tartozik közéjük.

Áprilisban merült fel a hír, hogy a 49 éves Eva Longoria családjával karöltve átmenetileg Spanyolországba költözik. Nem titok, hogy a színésznőhöz igen közel áll az ország, ezért úgy döntött, hogy egy ideig a híres tengerparti városba költözik, Marbellába. A környezetváltozás, illetve a „spanyol varázs” láthatóan nagy hatással volt Longoriára, ugyanis nagyon kipihentnek tűnik. A színésznőt a tengerparton kapták lencsevégre, miközben egy pohár bort kortyolgat és kisfiával, Santiagóval, illetve férjével, Jose Antonióval töltenek el egy csodás napot. 

Eva Longoria természetesen mint mindig, a tengerparton is gyönyörűen nézett ki. A színésznő egy sárga bikiniben mutatta meg csodálatos, kisportolt alakját. Az összeállításhoz egy fehér inget, kalapot és napszemüveget társított. 

Longoria 2023-ban vásárolta meg férjével a marbellai otthonukat, amely hat hálószobával és hat fürdőszobával rendelkezik. 

Olyan helyen akarják felnevelni fiukat, ahol a természet és a szépség veszi őket körül, és nem szippantja be őket a hollywoodi körforgás – mondta a párhoz közel álló forrás. 

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images