Eva Longoria elképesztő dögösen festett piros bőrruhájában

2024. június 21.
Eva Longoria elképesztően dögösen festett piros, magasan kivágott bőrruhájában. A színésznő mindenkit levett a lábáról szexi szettjével.
Eva Longoria elképesztően dögösen festett piros bőrruhájában

Van, akin nem fog az idő. A Született feleségek sztárja pedig biztosan közéjük tartozik. Eva Longoria piros, magas combhasítékkal ellátott bőrruhában lépett utcára a minap New Yorkban, és mindenkit levett a lábáról. A 49 éves színésznő eszméletlenül dögösen festett szexi szettjében, amit a Today Show kedvéért öltött magára. A ruha tervezője a félvállas megoldást választotta, így a filmsztár mindkét tónusos karját látni lehetett, a felső részének egyik oldalán pedig fűzős megoldást alkalmaztak a stílusos, bokáig érő darabon.

Eva Longoria elképesztően dögösen festett piros bőrruhájában

Longoria dús, barna haját hagyta laza hullámokban a vállára omlani, az arcán pedig a tőle megszokott bronzos sminket viselte. Fényűző megjelenését a szintén bronz tűsarkú cipő tette még lenyűgözőbbé a stúdióba menet.

Az interjú apropója Longoria új sorozata, a Land of Women volt, amelyben egy jómódú New York-i feleséget alakít, aki rájön, hogy férjének 15 millió dollár adóssága van, amit azonnal vissza kell fizetni. Hamarosan pedig a maffiózók is felbukkannak. A széria nagy részét spanyolul forgatják, ami kihívást jelentett a színésznő számára, ugyanis csak negyvenéves korában kezdte tanulni a nyelvet – egyébként ez a harmadik nyelve az angol és a francia után.

Longoria az interjúban elárulta, hogy a sorozat egy kicsit hasonlít a Született feleségekhez, és szándékosan ezt a fajta könnyedséget kereste a következő projektjénél.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images