Selena Gomez körömlakkja az ősz legmenőbb színét mutatja meg

2024. szeptember 13.
Selena Gomez őszi körömlakkja nőies eleganciát hoz az új szezon kezdetére. Kifinomult, lágy és nőies tónusa tökéletes átmenet a nyári forróságból a hűvösebb napokra.
Selena Gomez körömlakk ősz

Megkezdődött az ősz, és bár szeptember első napjai még kánikulával teltek, mostanra előkerültek a pulóverek, kardigánok és kiskabátok is a szekrények mélyéről. Visszavonhatatlanul beköszöntött a szezonváltás a körömtrendekben is.

Selena Gomez, aki mindig is a stílusos átmenetek mestere volt, most a körömlakkjával adja meg az alaphangot az őszi trendekhez. Az utóbbi időszakban többször is megmutatta, hogyan lehet finoman és elegánsan készülni az új évszakra, és legújabb őszi manikűrje is ezt tükrözi.

Selena Gomez körme nagyszerű, őszi árnyalatú

Selena Gomez körme nagyszerű, őszi árnyalatú

Laza, de kifinomult öltözékkel kezdte az őszt az énekesnő

Selena Gomez a Telluride Filmfesztiválon Emilia Perez című filmjét népszerűsítette. A bemutatón felül persze szánt időt a kikapcsolódásra is: szórakoztatóan töltötte az időt, például egy helyi középiskola röplabdamérkőzésén, ahol a játékosok teljes izgatottsággal próbáltak úgy teljesíteni, mintha nem figyelné őket mindeközben egy szupersztár.

Az eseményhez Selena laza, de kifinomult öltözetet választott: farmernadrágot, fekete pólót és csíkos blézert viselt, amelyet hosszú, laza hullámos frizurájával egészített ki. És az ellenállhatatlan karamellszínű őszi körmökkel!

A körmök szakértője szerint Selena Gomez választása igazi telitalálat az őszre

A legszembetűnőbb részlet ugyanakkor az volt, hogy Selena milyen színű körömlakkot viselt. A körömszakértő, Tom Bachik által „toffee nails”-nak nevezett árnyalat egy gyönyörű világosbarna szín, amelyben rózsaszínes beütések is megfigyelhetők. Ez a szín tökéletesen illik az őszi időszakhoz: már hangolódik a borongósabb napokra, de nem túl komor, nem is túl erőteljes. Finoman, lágyan és elegánsan készíti elő a szezonváltást.

Finom átmenet, nőies elegancia a hűvösebb hetekre

Selena Gomez az utóbbi hónapokban már nem először próbált ki figyelemreméltó őszi árnyalatot, kísérletezett többek között a fűszeres narancs és a mélyvörös színnel is.

A toffee, azaz karamell árnyalat viszont a létező legideálisabb választás, ha valaki rajong az átmenetekért, szeretné szinte lépésről-lépésre bevezetni az őszi színeket megjelenésébe anélkül, hogy túlzottan előresietne velük. A szín melegsége és nőiessége tökéletesen illik a hűvösebb hónapokhoz, miközben még mindig megőrzi a nyári hangulat barátságos hatását.

Forrás: Allure, Fotók: Getty Images