52 éves lett Gwyneth Paltrow – megmutatjuk a színésznő legemlékezetesebb ruháit

2024. szeptember 27.
Az 1990-es évek óta töretlen Gwyneth Paltrow népszerűsége, aki Oscar-díjas színésznőből sikeres üzletasszonnyá avanzsált. Születésnapja alkalmából összeszedtük legszebb ruháit.
Gwyneth Paltrow legemlékezetesebb ruhái 
  • Gwyneth Paltrow 1972. szeptember 27-én született Los Angelesben.
  • A 175 cm-es színésznő az egyik legdivatosabban öltözött hollywoodi sztár.
  • Születésnapja alkalmából megmutatjuk a legemlékezetesebb ruháit.

Mióta az 1990-es években befutott, Gwyneth Paltrow gyakran lenyűgözte a közönséget a teljesítményével és az ízléses öltözködésével a vörös szőnyegen. Olyan nagy sikerű filmekben szerepelt, mint a Szép remények, a Szerelmes Shakespeare – amiért 26 évesen Oscar-díjat nyert – a Vasember és a Bosszúállók.

Bár már kevesebb főszerepet vállal Gwyneth Paltrow az üzlete miatt, életében régóta a családja foglalja el az első helyet. Volt férjétől, a Coldplay frontemberétől, Chris Martintól született egy lánya Apple és egy fia Moses, akikről gyakran posztol a közösségi médiában.

Legyen szó filmpremierről vagy Oscar-gáláról, Gwyneth Paltrow tudja, hogyan kell kiválasztani azt a ruhát, amiben minden tekintet rászegeződik. Amióta pedig elindította a saját márkás szépség, wellness és divat cégét, a Goopot, sikeres üzletasszonyként megteremtette a „gazdag anya” stílust.

Lássuk Gwyneth Paltrow legemlékezetesebb ruháit:

1. Gwyneth Paltrow kivágott csíkos ruhában

Gwyneth Paltrow ebben a fekete-fehér csíkos ruhában ünnepelte meg a Veuve Clicquot pezsgőház 250. születésnapját Beverly Hillsben 2022-ben. A különleges kivágással díszített ruhát Carolina Herrera tervezte.

Gwyneth Paltrow kivágott csíkos ruhában

Gwyneth Paltrow kivágott csíkos ruhában

2. Gwyneth Paltrow testszínű ruhában

Egy 2023-as Los Angeles-i divatshow-n viselte Gwyneth Paltrow ezt testszínű, hosszú ujjú crop felsőt és a széles szárú nadrágot, amit ráadásul saját maga tervezett. A G. Label a Gooptól szárnyai alatt jött létre, így a színésznő saját tervezésű ruháit is a piacra dobhatta.

Gwyneth Paltrow testszínű ruhában

Gwyneth Paltrow testszínű ruhában

3. Gwyneth Paltrow görög stílusú fehér ruhában

Gwyneth Paltrow lenyűgözően nézett ki ebben görög stílusú fehér ruhában a Valentino Haute Couture őszi/téli bemutatón, a párizsi divathéten 2019-ben. A mély dekoltázs és az arany öv a derekán csak még drámaibbá tette a megjelenését.

Gwyneth Paltrow görög stílusú fehér ruhában

Gwyneth Paltrow görög stílusú fehér ruhában

4. Gwyneth Paltrow áttetsző barna ruhában

Gwyneth Paltrow az elegancia megtestesítője volt a 77. Golden Globe díjátadón a Beverly Hilton Hotelben 2020-ban. Szokatlan döntést hozott azzal, hogy a nyakláncát inkább a ruhája alatt viselte, semmint a ruha felett, de az áttetsző, földig érő barna Fendi ruhája mindent elkápráztatott.

Gwyneth Paltrow áttetsző barna ruhában

Gwyneth Paltrow áttetsző barna ruhában

5. Gwyneth Paltrow citromsárga galléros ruhában

Istenien nézett ki Gwyneth Paltrow ebben a pasztellszínű citromruhában, amelyet a 2019-es Met Gálán viselt. A Chloé ruhát az impozáns gallérja tette igazán különlegessé.

 

Gwyneth Paltrow citromsárga galléros ruhában

Gwyneth Paltrow citromsárga galléros ruhában

6. Gwyneth Paltrow áttetsző bársony ruhában

Mindenkit lenyűgözött Gwyneth Paltrow a káprázatos Gucci ruhájában, amit az Elle magazin 30. évfordulós buliján a Circulo de Bellas Artes Clubban, Madridban viselt 2016-ban. A zöld és piros bársony ruhájának szoknya részén nagy átlátszó panelek voltak, és egy bámulatos virágmotívum díszítette a színésznő ruháját.

Gwyneth Paltrow áttetsző bársony ruhában

Gwyneth Paltrow áttetsző bársony ruhában

Forrás: Woman&Home, Fotók: Getty Images