A japán frufru teljesen máshogy néz ki, mint amire elsőre gondolnánk, és 40 felett is kifejezetten ajánlott

2024. október 24.
Ez a frizura mindenkinek jól áll! Mutatjuk, miért imádják ilyen sokan.
Japán frufru 40 felett
  • Nagyon divatos viselet a japán frufru.
  • A japán frufru szinte mindenkinek jól áll.
  • Érdemes kipróbálnod ezt a fazont 40 felett.

Az évszakok változásával sokunkban felerősödik az érzés: jó lenne változtatni a frizuránkon. Szuper megoldás erre egy új hajszín, egy új fazon, ahogyan az is, ha frufrura váltasz!

A frufru soha nem megy ki a divatból. Hossza, stílusa és formája azonban szinte folyamatosan változik. Ha sikkes és elegáns módon szeretnéd viselni, akkor ismerd meg a japán frufrut, mely mellett rengeteg sztár is letette már a voksát!

Mi az a japán frufru?

Ez a fazon rendkívül népszerű a japán nők körében. A kawaii kultúra ihlette, mely japánul annyit tesz. „aranyos”. Szétválasztva hordják, hossza egészen a szemöldökig ér, a homlokot azonban részben szabadon hagyja. Szinte minden frizurának tökéletes kiegészítője: sokan kombinálják lófarokkal, egyenes hajjal, de akár hullámokkal vagy laza konttyal is.

Kinek áll jól a japán frufru?

Szakértők szerint minden arcformához passzol, ráadásul óriási segítség, ha szeretnénk elterelni a figyelmet valamilyen apró hibáról arcunkon, vagy csak fáradt megjelenésünkről. Ideális választás eleganciája és bája miatt 40 felett. Egyetlen hajnak nem barátja csak: a nagyon göndör tincsek esetében érdemes elkerülni.

Jenna Ortega rajong a japán frufruért

Jenna Ortega rajong a japán frufruért

Így ápold a japán frufrut

Ha az egyenes és sima hatást szereted, akkor reggelente érdemes hajvasalóval kezelned frufrudat, szerencsére ez mindössze néhány percet vesz csak igénybe. Azzal is érdemes kalkulálnod, hogy amennyiben fixálót használsz, minden nap szükséges lehet megmosnod. Fodrászhoz pedig nagyjából 2-3 hetente kell majd ellátogatnod, hogy hossza a megfelelő maradjon.

Forrás: MarieClaire, Fotók: GettyImages