#StyleLife: Békési Brigitta, a Beautyrobic megálmodója

2018. február 09.
A Beautyrobic nemcsak, mint mozgás, de mint életérzés és közösségi élmény is hódít. A műfaj megálmodója, Békési Brigitta pedig szinte már tényező, ha a nőiességről, a testünk elfogadásáról és magáról a mozgásról van szó. Most social szokásairól és kedvenceiről mesél.

A Beautyrobic nemcsak mozgásforma, hatalmas közösségi ereje is van. Mit gondolsz minek köszönhető ez a siker?

A Beautyrobic nem csak egyszerűen arról szól, hogy hogyan fogyj le, hogyan legyen kockás hasad, sokkal több annál! Nekem/nekünk az a célunk, hogy igenis szexinek és ellenállhatatlan érezze magát minden nő! Rengeteg olyan nőt ismerek, aki ugyan lefogyott, de az élete még sem változik meg, mert ugyanúgy önbizalomhiányos marad, aki nem látja magát se szépnek, se szexinek. Nálunk úgy formálódik a lányok teste, hogy vele együtt a lelkük és a saját énképük is megváltozik. Tele lesznek önbizalommal és sugárzóan vonzóak lesznek. Nem csoda, hogy ezzel együtt az életük is megváltozik.

Példaképként tekintenek rád. A közösségi médiában mennyire érzed ennek a felelősségét?

Én nem szoktam minden napomról és minden pillanatomról posztolni. Tudom, hogy most ez a trend, hogy sokan kiposztolják, hogy hol járnak, mit esznek. Én ezeket megtartom saját magamnak. A közösségi médiát is arra használom, hogy értéket adjak és tanítsak. Imádok tanítani. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem jó marketing szempontból. Ha elkezdek írni egy posztot, az nem pár mondatos, hanem annál sokkal hosszabb, és mint tudjuk, nem ez a trend. Manapság sokkal jobban kedvelik a szép képekkel ellátott rövid gondolatokat, idézeteket vagy könnyű írást tartalmazó posztok, mint a hosszú és mély gondolatok. Én akkor is azt szeretném, hogy igenis a lányok legyenek tudatosabbak és sokkal mélyebbek, mint az a felszínes világ, ami sokszor körülöttünk van. Szerencsére a követőink erre nyitottak is.

Mi az, amit te kapsz a követőidtől?

Bizalmat és szeretetet, és azt gondolom, ez a legértékesebb, amit adhatnak nekem.

Melyik közösségi platform áll a legközelebb a szívedhez?

A Facebook, mert ott lehetőség van hosszabb tartalmak megosztására.

Mennyit időt foglalkozol a közösségi platformokkal naponta?

Változó. Minden nap posztolunk a Beautyrobic Facebook-oldalára és a Beautyrobic Bombázó Projektbe (a Beautyrobic Facebook zárt csoportja) és hetente többször az Instára. De ezeket nem csak én kezelem. Nem is bírnám egyedül, hiszen a munkám nem csak ebből áll. Van egy megközelítőleg 50 fős franchis-om, köztük külföldi franchise tagokkal, különböző termékeket fejlesztünk, saját központot vezetek, könyvet írok, tanítok, előadok, mentorálok fiatal vállalkozókat, sport bizottsági elnök vagyok, saját tévéműsort vezetek, Iwi sportnagykövet vagyok és még Beautyrobic órákat is tartok. Ezért amikor én posztolok, az általában valami mélyebb tartalom, valami tanító jellegű gondolat, amit fontosnak tartok megosztani a lányokkal.

Hogyan tudsz ennyi mindennel foglalkozni?

Mindig rengeteg tervem van, és soha nem unatkozom. Igyekszem stratégiát felállítani és annak mentén haladni. Mindig az adott feladatra fókuszálok és amit lehet, azt igyekszem delegálni,  mert fontos, hogy az időmet jól osszam be. Óriási küldetésem van és ezt csak akkor tudom véghezvinni, ha nem aprózódom el. Igyekszem egyre jobban megtanulni nemet mondani, mert ahogy az ember egyre növekszik, egyre több lehetőség találja meg és ha nem szelektálok közülük, akkor könnyen azon kapom magam, hogy nem haladok az igazán fontos dolgokkal.

Van olyan, akit meglepődnénk, hogy követsz?

Általában üzleti témájú vagy egészséges életmóddal kapcsolatos oldalakat követek a munkámból adódóan, így azt gondolom az nem meglepő, hogy ezeknek a területeknek a jeles képviselőit követem. Ami talán meglepő lehet a részemről, az Andre Rieu és Mága Zoltán hegedűművészek oldala. Akik ismernek, tudják, hogy imádom a hegedűszót és emiatt rendszeres látogatója vagyok a koncertjeiknek. Andre Rieu magyarországi koncertjeit nem rég fedeztem fel és imádom, 7 éve pedig egyetlen Mága Újévi koncertet sem hagyok ki. Nálunk mindig így indul az év.

Milyen újdonságokra készülsz 2018-ban?

Szeretnék nagyobb hangsúlyt fektetni a Beautyrobic nemzetközi terjeszkedésére az idén. Svédországban és Svájcban már kint vagyunk, de emellett több országból érdeklődnek partnerek, akikkel tárgyalásban vagyunk. De ami még fontosabb: szeretném végre befejezni a könyvem, mert már nem telik el nap, hogy valaki ne érdeklődne, hogy mikor lesz már kész. Ezt a könyvet több, mint egy év intenzív kutatómunka előzte meg. Arra ad kézzelfogható és átfogó megoldást, hogy hogyan legyél különleges, ellenállhatatlan, azaz hogyan aktiváld a Valódi Vonzerődet. Azt a benned lévő vonzerőt, amivel kiváltod az emberekből a WOW hatást! Ez a könyv azért lesz fontos, mert általa hiszem, hogy még jobban tudok segíteni minden nőnek abban, hogy magabiztos, önbizalommal teli, sugárzóan szexi és vonzó legyen. Ez kiváló kiegészítője lesz a Beautyrobic edzéseknek. Azt látom, hogy a mai, tökéletes Instagram képekkel teli világ tele van frusztrált nőkkel, akik  megpróbálnak megfelelni annak a hamis képnek, amit a közösségi média mutat. Az Instán szinte mindenki tökéletes, boldog, szexi és luxus életet él. Ez óriási probléma, mert olyan külsőségekről szóló fake világot mutat és olyan elvárásokat támaszt a fiatal lányok felé, aminek lehetetlenség megfelelni. A legtöbb esetben a kép tulajdonosa sem olyan tökéletes, mint amit mutat magából és az életéből. A könyvem megmutatja, hogy milyen is az a vonzerő, ami nem múlik el a 20-as éveink végével, amit nem kell retusálni és nem egy éjszakára szól, amivel tényleg képes leszel megfogni a többi embert.

A Beautyrobic holnapját ITT találod!

BRIGI KEDVENCEI

  1. Kedvenc ruhadarab: A Beautyrobic edzőruháim, abban vagyok edzések és kutyasétáltatás alkalmával is, így elég sokat hordom őket.
  2. Kedvenc dal: mindig van valami sláger, amit imádok. Most talán Majka Mindenki táncol. Amit nem tudok megunni: Robin Thicke: Blurred Lines, Gwen Stefani/Eve: Let me blow ya mind, Frank Sinatra: New York, emellett amit a legtöbbször hallgatok, azok a klasszikus zenék. Megnyugtatnak. Brahms Magyar táncok, Carmen Habanera, a Keresztapa filmzenéje, de még az operettet is imádom.
  3. Kedvenc szépségtermék: Mac Retro Matte vörös rúzs
  4. Kedvenc kiegészítő: a Dolce&Gabbana órám
  5. Kedvenc hely: New York