Antik és vintage bútorok újra

2018. március 15.
“Az otthon nem egy hely, hanem egy érzés” mottóval rendezi meg a Projekt Showroom csapata immár 6. éve a márciusi antik és vintage bútor pop-up boltját, ahol többféle stílusban és árkategóriában válogathattok a kis - és nagy bútorok valamint a rengeteg otthon kiegészítő között.

A kínálatot az eklektika, vagyis a stílusok keveredése határozza meg, a városi nomádok, a minimalisták, a vidéki romantikát keresők és az aktuális trendeket követők ugyanúgy megtalálják itt a nekik tetsző darabot.

Az idei kínálatban vannak asztalok – minden méretben – étkező, lerakó és fésülködő is, székek, komódok, sideboardok, fotelek, könyves – ruhás – és éjjeliszekrények, lámpák, szőnyegek, tálalók és számtalan gyönyörű kiegészítő tárgy, amivel könnyen és komolyabb anyagi beruházás nélkül feldobhatjátok az otthoni vagy akár munkahelyi környezetetek. Idén megtalálhatóak a boltban a 70-es évek modernizmusának szép és megfizethető darabjai is.

A bútorok között vannak felújított és még felújítás előtt álló darabok is, amelyeket igény szerint lehet új életre kelteni. A csapat a kisebb és nagyobb asztalos munkákban, a székek és fotelok kárpitozásban is segít így bátran válogathattok akár a kicsit romosabb darabok között is

Ha unjátok már a bóvlit és a vidéki bútorraktárakban bolyongás hangulatára vágytok, akkor titeket vár a Projekt Showroom ideiglenes bútorboltja, ahol két szinten, 300 négyzetméteren rendezte be a csapat idei bútor és kiegészítő válogatását.

Nézd meg galériánkat!

45 fotó megtekintése