A sokszínű jógafesztivál leszámol a tévhitekkel

2018. május 16.
Piactér, külföldi jógi sztárvendégek, gyereksarok és vegán falatkák várják a látogatókat az első Yoga Connection Budapest minifesztiválon!

“Még mindig rengeteg az előítélet a jógával szemben, így a Yoga Connection Budapest fesztivállal célunk többek között a következő tévhitek eloszlatása: a jóga lassú, a jóga unalmas, a jóga célja a nyújtás, a jógához vegetáriánusnak, vallásosnak stb. kell lennem, a jóga a nők „sportja”, és még sorolhatnánk… Mi, a Yoga Connection Budapest csapata szeretnénk, ha a hazai jógaélet összefogásával a jóga azokhoz is eljutna, akik abban a tévedésben élnek, hogy nem nekik való. Ezért született meg a Yoga Conenction Budapest, egy vagány, mai, modern, városi jógafesztivál koncepciója. Megtiszteltetés, és hatalmas boldogság számunkra, hogy a fesztiválra elfogadta a meghívásunkat két jógi „sztárvendég” is: FELIX PRICE (UK) és a BOYS OF YOGA, akik a fesztivál ideje alatt több órát is tartanak, június 10-én az Akvárium Klubban” – meséli Szappan Petra (Petraflow) jógaoktató és a Yoga Connection Budapest alapítója.

Az egynapos minifesztiválon a következő programokon vehetnek részt a látogatók: jógaórák, workshopok, bemutatók, és beszélgetések a legnépszerűbb oktatók prezentálásában; piactér: kedves kis mini standok jóga, egészséges életmód, dizájn témában; jóga bisztró: bio, organikus, indiai, nyers, vega, vegán falatkákkal; gyereksarok, gyerekjóga és megőrző a kicsiknek. Ha eddig nem próbáltad a jógát akkor azért, ha pedig már az életed része, és szeretnél olyanokkal találkozni akiknek úgyszintén, akkor azért érdemes ellátogatnod a fesztiválra.

További információ: yogaconnection.hu