Ezt árulja el a szexuális életed a házasságodról

2018. július 24.
A szexualitás fontos része egy kapcsolatnak, ráadásul nagyon sok mindenről árulkodhat. Mutatjuk, mit jelentenek a különböző szexuális szokások egy házasságban.
Fotó: Unsplash.com

Ha jobb a szex, mint valaha…

 

Szakértők szerint gyakran előfprdul, hogy a házasságban többet szexelnek, mint a sztereotípiák szerint többet kalandozó szinglik, sőt, voltak olyan kimutatások, amik arról számoltak be, hogy az orális szex gyakoribb a házasok körében. Az izgalmasabb szex is jellemző, annak ellenére, hogy a házasságot sokan a szenvedély gyilkosának tartják. Élvezd ezt a csodás időszakot!

Ha hetente egyszer szexeltek…

Akkor nagyjából olyanok vagytok, mint mindenki. A heti egy szex a legtipikusabb a házasok körében, amivel a legtöbben teljesen elégedettek is. Viszont érdemes odafigyelni, hogy a heti egy alkalom megmaradjon, ha ugyanis annál kevesebb szerelmeskedés jut, az könnyen a házasság rovására mehet.

Ha nem szexeltél az elmúlt évben

Nem vagy egyedül! A New York Times cikke szerint házastársak 15 szézaléka nem szexelt partnerével az elmúlt 6 hónap és 1 év között. Ez azonban nem jó jel: a szexmentes házasságok általában gyakrabban végződnek válással, bár fontos megjegyezni, hogy ha ez mindkét fél igényeinek megfelel és egyébként boldognak érzik magukat, ez nem feltétlenül jelent végzetes problémát.