Ezt árulja el a szexuális életed a házasságodról

2018. július 24. |

A szexualitás fontos része egy kapcsolatnak, ráadásul nagyon sok mindenről árulkodhat. Mutatjuk, mit jelentenek a különböző szexuális szokások egy házasságban.

Fotó: Unsplash.com

Ha jobb a szex, mint valaha…

 

Szakértők szerint gyakran előfprdul, hogy a házasságban többet szexelnek, mint a sztereotípiák szerint többet kalandozó szinglik, sőt, voltak olyan kimutatások, amik arról számoltak be, hogy az orális szex gyakoribb a házasok körében. Az izgalmasabb szex is jellemző, annak ellenére, hogy a házasságot sokan a szenvedély gyilkosának tartják. Élvezd ezt a csodás időszakot!

Ha hetente egyszer szexeltek…

Akkor nagyjából olyanok vagytok, mint mindenki. A heti egy szex a legtipikusabb a házasok körében, amivel a legtöbben teljesen elégedettek is. Viszont érdemes odafigyelni, hogy a heti egy alkalom megmaradjon, ha ugyanis annál kevesebb szerelmeskedés jut, az könnyen a házasság rovására mehet.

Ha nem szexeltél az elmúlt évben

Nem vagy egyedül! A New York Times cikke szerint házastársak 15 szézaléka nem szexelt partnerével az elmúlt 6 hónap és 1 év között. Ez azonban nem jó jel: a szexmentes házasságok általában gyakrabban végződnek válással, bár fontos megjegyezni, hogy ha ez mindkét fél igényeinek megfelel és egyébként boldognak érzik magukat, ez nem feltétlenül jelent végzetes problémát.

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Az ovuláció 4 meglepő jele ciklus

Az ovuláció 4 meglepő jele