Légy részese az Aquaworld első futóversenyének!

2018. szeptember 06.
Szeptember 16-án új értelmet kap a kikapcsolódás fogalma, mely ezúttal a testi-lelki feltöltődésről és a kilóméterekről fog szólni. Idén először ugyanis elrajtol az Aquaworld 10 Futóverseny! A jó hangulat garantált, a programok izgalmasak, így már most érdemes beírni a naptárba, hogy téged is vár az Aquaworld 10 Futóverseny és Családi Nap.

Ha mindened a futás, szeretsz mozogni vagy csak egy sportos programot keresel jelentkezz! A szervezők célja egy olyan családi hangulatú rendezvény megteremtése, amely nem csupán a legyűrt kilométerekről és erőlétről fog szólni, de motivációt és valódi, családi kikapcsolódást  nyújt majd a résztvevő számára, ezzel is megteremtve mindenkinek azt a lehetőséget, hogy megtegye végre az első fontos lépést egészsége érdekében.

Az eseményen a futóközösség minden tagja találhat majd neki tetsző programot a kezdőktől egészen a profikig, de az átlagos futóversenyektől eltérő versenyszámokban is kipróbálhatják magukat a profi és szabadidős futók. Továbbá ezen a versenyen a kisebbekre is gondolnak, akik az ovis és iskolás futáson vehetnek majd részt.

Mivel idén 10 éves az Aquaworld Resort Budapest, ezért a NEGYED 10 (2,5 km), FÉL 10 (5 km) és 10 km-es távok között választhatsz. Remek hangulattal, izgalmas családi programokkal a 10-es szám jegyében (interaktív programokkal, kézműves foglalkozásokkal és szórakoztató műsorokkal)

IDŐPONT: 2018. szeptember 16. vasárnap

HELYSZÍN: Budapest, 4. kerület- Káposztásmegyer, Aquaworld Resort Budapest Élményfürdő és szálloda és környéke

PROGRAM:
9:30
Óvodás Futás (300 m)

10:10
Egyéni futamok (közös rajttal)
Aqua 10 km
Aqua 5 km (Aqua fél 10 futam)
Aqua 2,5 km (Aqua negyed 10 futam)

11:50
Aquaworld családi, baráti és céges váltó 3 x 1km

9:00 – 13:00
10 állomásos interaktív családi program a Káposztási Családok Egyesülete szervezésében. Gyűjtsd össze mind a 10 pecsétet és nyerj értékes nyereményeket!
Egész nap a felfrissülésről a Fonyódi Forrásvíz gondoskodik!

NEVEZÉSI DÍJ:
Aquaworld 10 km – 3500Ft/ fő
Aquaworld 5 km – 3000 Ft/ fő
Aquaworld 2,5 km – 2000 Ft/ fő
Váltók – 4500 Ft/ csapat
Ovis futás – 500 Ft/fő

A nevezési díj tartalmazza: chipes időmérés, befutó csomag, érem, 50% kedvezményre jogosító kupon az Aquaworld Élményfürdőbe

Helyszíni nevezés esetén – Előnevezési díj +1000Ft/fő

Fogyatékkal élő sportolók a Suhanj Alapítványon keresztül ingyenesen vehetnek részt az eseményen.

Bővebb információ
JELENTKEZÉS