Így gyógyulnak a sztárok

2018. szeptember 09.
Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a sztároknak milyen könnyű, hiszen szépek, gazdagok és általában sugárzóan boldogok is. De az igazság az, hogy őket sem kerülik el a betegségek. Sokan vannak köztük olyanok is, akik igyekeznek tiszta gyógymódokat bevetni egy-egy probléma esetén, vagy egészségük megőrzése és a szabad élet érdekében.

Gisele Bündchen szupermodell minden nap egy pohár citromos vízzel indítja a napját, de Miranda Kerr és Gwyneth Paltrow sincs ezzel másként. Azt állítják ugyanis, hogy a citromos víz segíti az emésztést, erősíti az immunrendszert, felfrissíti az agyműködést és a fogyókúrának is lendületet ad.

Napjaink egyik népbetegsége az elhízás. Jessica Alba családja is túlsúlyos volt, ezért a csodaszép színésznő mindent megtesz azért, hogy ő ne járjon így. Csak egészségesen főz, természetes, friss, diétás alapanyagokból, és azon kevesek közé tartozik, akik szinte soha nem fogyasztanak gyorséttermi ételeket. A megelőzés híve Katy Perry is, az énekesnő a vitaminokban gazdag shake-ekre és a szárított gyümölcsökre esküszik.

Meghan Markle a kíméletes megoldások híve. Saját elmondása szerint nem tudna létezni teafaolaj nélkül! Ha utazik valahova, mindig viszi magával ezt a csodaszert, amelyet szúnyogcsípésre, apró vágásokra, sebekre használ. Az ősz beköszöntével pedig kiemelt figyelmet szentel az egészségmegőrzésre, ezért minden nap homeopátiás immunerősítőt szed.

A szupermodell Cindy Crawford néhány éve Oprah Winfreynek vallott arról, hogy otthon van egy homeopátiás pakkja, amellyel ellátja a családot, ha éppen szükség van rá.

De nem csak a hölgyeknek vannak titkos fegyveri; David Beckham 2002-es világbajnoki szereplése forgott kockán, amikor egy csúnya becsúszás következtében eltörött a lábközépcsontja. A futballsztár mindent megtett a mielőbbi gyógyulásáért, homeopátiás orvos kezelte és lenyűgözték az eredmények, valamint a gyors gyógyulás.