Tudod már, mit csinálsz a hétvégén?

2018. szeptember 27.
Nem tudod még, mivel töltsd a hétvégét? Izgalmas programokat szedtünk össze, hogy egy percet se legyen időd unatkozni!

Művészetet reggelire!

A Hadik Brunch őszi programjáról már mi is beszámoltunk. Szeptemberben a Brunchot A Pál utca fiúknak szentelik, amit szeptember 29-én, 11 órától tartanak. A Vígszínházban 2016 óta töretlen sikerrel játsszák az előadást, a Brunch vendége lesz Vecsei H. Miklós, aki Nemecseket játssza az előadásban és Grecsó Krisztián, aki színpadra írta Molnár Ferenc klasszikusát.

Irány a Ráday Korzó!

Tibettől Ukrajnáig, a momotól borscsig és még azontúl, a kovászon, a kávén és a süteményeken keresztül a Ráday Korzó számos büféje, étterme, kávézója, péksége, hentese és igen, gyros-osa is megmutatja magát, pontosabban specialitásait. Akad, ahol különleges kóstolókkal, máshol gyorstalpaló továbbképzéssel, valahol kedvezménnyel, vagy speciális menüvel várják a Korzózókat. És nemcsak a Ráday-n, hanem a környező utcákban, a Lónyay-ban, a Tompában, a Török Pálban is bukkanhatunk meglepetésekre. A szeptember 28-án és 29-én megrendezésre kerülő Ráday Korzó részletes programjáról ITT olvashatsz.

Jóga a tetőn

Ha igazi kikapcsolódásra és egy kis feltöltődésre vágynál a hétvégén, látogass el a barátnőddel/anyukáddal/családoddal Budapest egyik leggyönyörűbb hotelébe az Aria Hotel Budapestbe. Fedett tetőteraszán a Bazilika mellett, Budapest felett a teljes kikapcsolódás garantált, ha részt veszel szeptember 30-án tartott jógaórán Szigyártó Johannával. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott! Utána egy frissítő ital elfogyasztásával szívhatod magadba a látványt vagy merülhetsz két órára a habok közé a hotel wellnessébe! És ezen felül még egy meglepetéssel is várnak. Bővebb infó: Johanna Insta-oldalán vagy írj egy emailt a spa@ariahotelbudapest.com email címre.

Jó hétvégét nektek!