3 szuper jógás applikáció, ha nincs időd elmenni egy stúdióba

2019. február 03.
Ha a csoportos órák hangulata vagy a túl messze lévő jógastúdió tántorítana el a rendszeres gyakorlástól, töltsd le ezeket a szuper appokat, hogy otthon is kényelmesen jógázhass!

5 Minute Yoga

Ez a jógás alkalmazás leginkább kezdőknek javasolt: ahogyan a nevében is benne van, itt a gyakorlás csak 5 percet igényel és nyakatekert testhelyzetek helyett viszonylag egyszerű pózokat mutat. Legyen bármennyire is sűrű napunk, 5 perc biztosan belefér, és igenis számít az a kis idő is, amit magunkkal és testünk átmozgatásával töltünk majd.

Daily Yoga

Több, mint 500 ászána, több mint 200 vezetett jógaóra, pilates és meditáció és még egy csomó más edzésterv is van a Daily Yoga alkalmazásban. Az instrukciók lépésről lépésre vezetnek át minket a gyakorláson, megválaszthatjuk az edzettségi szintünknek megfelelő nehézségi fokot és hosszútávú edzésterveket is kialakíthatunk. Ráaádsul az app hozzá tud kapcsolódni az Apple Health Apphoz, hogy még alaposabban monitorozhassuk egészségünket.

Find What Feels Good: Yoga with Adrienne

Adrienne Mishler a YouTube-on már a legnépszerűbb jóginak számít, és szerencsére már applikáció formájában is velünk lehet. Az app letöltésével 25 órányi jógás videóhoz jutunk hozzá, amiből elmenthetjük kedvenc részeinket is. Az alkalmazás használatához 9.99 dollárt kell fizetnünk havonta, de mielőtt elköteleződnénk, kipróbálhatjuk az egyhetes ingyenes időszakban.