Ősszel dekoráljunk gyertyákkal!

2019. szeptember 22.
Ahogy az idő hűl odakint, úgy kapunk kedvet hozzá, hogy gyertyát gyújtsunk odabent. Néhány kreatív ötlettel nemcsak a kellemes őszi hangulatot teremtik meg az apró kiegészítők, de akár a lakásdekorációnk középpontjába is kerülhetnek a hidegebb évszakokban.

Bár az illatgyertyákkal nem árt óvatosan bánni, hiszen az illóolajok és illatanyagok akár fejfájást is okozhatnak, a gyertyák azért megmelengethetik a lelkünket a hűvösebb évszakokban, és kellemes őszi hangulatot varázsolhatnak otthonunkba.

Különleges gyertyatartó
Az egyszerű, fehér gyertyák is mutatós dizájndarabokká válnak egy egyszerű, ám mégis különleges gyertyatartóban. A természetes, fa anyag szinte minden lakberendezési stílushoz illik, de fémből is választhatunk olyan jellegzetes darabot, ami a nappalink vagy hálónk karakterét alakíthatja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Living room is coming together ❤️ Just waiting on our new floor lamp & wall art to arrive & then we’ll be nearly complete! If you have suggestions for cute throw pillows + where to get a round or oval shaped wood coffee table please let me know! I’m selling our current one to my cousin so gonna have to replace it soon… I’m also still debating getting curtains! We’d have to install the rods in the ceiling, which is do-able, but I can’t decide if it’s more trouble than it’s worth 🤷🏼‍♀️ // Info on all my furniture & decor is linked on katiesbliss.com/shop-instagram & on @liketoknow.it http://liketk.it/2E3px #liketkit #LTKunder50 #LTKunder100 #LTKhome #katiesblisshome

Katie Manwaring (@katiesbliss) által megosztott bejegyzés,


Válasszunk színskálát
A több, azonos színséma mentén kiválasztott gyertya és illatosító eleganciát és luxust sugároz, főleg, ha úgy választjuk meg, hogy a körülötte elhelyezett más dekorelemekhez, képekhez is illeszkedik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

favorite corner… 🕯 . . . . #elissabarberart #oneline #byredo #interiorinspo #frameshore #fermliving #diptyque #minimalinterior #scandistyle

Carola Pojer (@carolapojer) által megosztott bejegyzés,


Kreáció a kávézóasztalon
Nem csak karácsonykor készíthetünk gyertyákból installációt a nappalinkba. Az őszi termésekkel, levelekkel díszített gyertyakompozíció az ünnepektől függetlenül is meghitt, szívmelengető alaphangulatot ad.


Csináld magad gyertyatartó
Magvakkal, kukoricaszemekkel nagyon egyszerűen készíthetünk egy sima üvegből őszi gyertyatartót. Akár vendégségre készülünk, akár csak a konyhánkat akarjuk díszíteni vele, hangulatos dísze lesz otthonunknak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

You guys, these citronella candles took just mintues to put together and will make a pretty summer centerpiece for a table. I used what I had on hand too! Easy and no cost!

Yvonne Pratt (@stonegableblog) által megosztott bejegyzés,


Fotó: Unsplash