We love… kedvenceink a héten – Bodnár Zsófi

2019. október 25.
Új rovatunkban minden héten eláruljuk nektek, mik a mi személyes kedvenceink, legyen szó filmről, programról, szépségtermékről vagy épp egy helyről, könyvről, ruhadarabról. Hogy jobban megismerjétek a Marie Claire csapatát. Most online szerkesztőnk, Bodnár Zsófi osztja meg veletek favoritjait.

Nem lehet, nem követni

Kránicz Dodó barátnőm minden elfogultság nélkül a kedvenc grafikusom, rajzai tűpontos, elragadóan szarkasztikus találatok legyen szó a klímaválságról, az egyenlőségről, vagy éppen arról, hogy mitől autentikus egy valamire való újlipótvárosi. Luzja tacskója sokszor visszaköszön a képeken, akárcsak a Lidl-ös bevásárlószatyor, amit az újabb képeken már felvált az ökoszatyor, én pedig imádom, amikor a megrendelései mellett posztol valami igazi szerelemmunkát!

Must have egész évben 

Nem sok kozmetikai termékhez fűz örök hűség, a hidratálókrémemen kívül szinte minden sminket és kencét annak alapján újítok be, hogy éppen melyik drogériában járok. Habár egyre inkább törekszem arra, hogy amit lehet, csomagolásmentes boltból szerezzek be a már meglevő tégelyeimbe adagolva. A hajamat leginkább úgy szeretem, ha nem kell vele semmit se csinálni, mert ha kibontom a kontyból, szép, hullámos formát ölt, de nyilván ez a nyaralások kivételével nagyon ritkán marad így sokáig. Eképesztően örültem, amikor megtudtam, hogy a beach wave hullámokat egész évben reprodukálhatom sós, texturáló spray segítségével. A kedvencemet a Nagymező utcai fodrászkellékesnél szereztem be a Balmaintől, és bár sajnos újratöltést egyelőre nem vállalnak, amíg nem jutok el a tengerpartra, mindig ez első helyen lesz a fürdőszobapolcomon.

Első, de nem az utolsó

Életem legelső designer ékszerébe a Repertory-ban tett látogatásomkor szerettem bele. Ekkor tudatosult bennem igazán, hogy mennyire más olyan ékszert viselni, amit a megálmodója gondos ötvösmunkával készít, és biztosan nem egy szezonra vásárolja az ember. Ilyen nekem D. Nagy Kinga, a the Mama kin fülbevalója, amelyet azóta is olyan figyelemmel tárolok, tisztítok és viselek, mintha a szemem fénye lenne.

Minden nap tudnám inni kávé helyett (is)

A Zhao Zhou matcha tonikját! Míg a matcha lattétól egészen sokáig idegenkedtem, toniccal felkeverve igazi kedvencemmé vált a japánok zöld tea őrleménye, amit leginkább akkor iszom, amikor túl vagyok a 3. kávémon, és hosszabb távon szeretnék koncentrált maradni, anélkül, hogy felgyorsulna a szívverésem a koffeintúladagolástól. Ahogy készül, azt pedig külön öröm nézni…