Kakaós fergetegparti Joulupukkival Budapesten

2019. november 20.
A lappföldi Joulupukki nevét jó pár éve még kimondani sem tudtuk, de ma már minden becsületes Mikulás-rajongó folyékonyan ejti a sarkkörön túli híresség nevét, akivel december elsején közösen kakaózni is van lehetőségünk.

Joulupukki a gyerekek körében igazi piros out-fites rock-sztárnak számít, aki szerencsére az adventi szezonban nem szűkmarkúskodik a jelenlétével Magyarországon sem. Budapesten, sőt vidéken is tette már tiszteletét a messzi Lappföldről érkező Joulupukki, akit idén december 1-én, vasárnap ellátogat a Duna part egyik legszebb kilátással büszkélkedő ötcsillagos szállodájának, a Sofitel Budapest Chain Bridge-nek az éttermébe „fészkeli be magát”, mégpedig egy izgalmas kakaóparti keretein belül.

Joulupukki kicsiknek, nagyoknak

A különleges program szépsége, hogy nem csak a kicsiknek szól, garantáltan ünnepi hangulatba hoz minden korosztályt. A Mikulás Party fénypontja persze maga az igazi finn Mikulás lesz, de lesz gőzölgő habos kakaó és játékokkal, kézműves foglalkozásokkal is várják a gyerekeket (például karácsonyi bingó és a mézeskalács díszítés).

Bónuszként pedig 15:30-tól 17:00 órától a Fakutya Együttes gondoskodik az ünnepi és vidám hangulatról, ahol karácsonyi dalokkal és közös zenéléssel várják a Nagyszakállút, aki biztosan nem érkezik üres kézzel.

További információt itt találtok a programmal és az előzetes jegyvásárlással kapcsolatban.