Gyerünk, anyukám! – a sikersztori már könyvben is

2019. december 15. |

„Az ország elsőszámú, kisgyerekes anyukákat megmozgató online edzőterme, ahol olyan órákon tornázhatnak az érdeklődők, amelyeket az oktatók is lelkesen végigsportolnak.” – írja Kádár-Papp Nóra a Gyerünk, anyukám megálmodója a gyerünkanyukám.hu-n. A több tízezer édesanyát online videók formájában megmozgató Nóra igazi közösséget épített, történetéből pedig egy könyv is született.

A Tea Kiadó gondozásában megjelent könyvből kirajzolódik annak a mozgalomnak a története, amelynek rajongótábora sok ezer leadott kilót, megmentett házasságot és boldogabb anyai pillanatot köszönhet.

Kádár-Papp Nóra, a Gyerünk, anyukám! megálmodója őszinte, humoros és szemléletformáló szövegeiben a saját mindennapjaiba enged bepillantást, melyekből követői megélhették, hogy nincsenek egyedül a kisgyerekes lét nehéz perceiben.

„Emlékszem, belemondtam a tükörbe, hogy »anyám, elég nagy szarban vagy, és ugye tudod, hogy csak magadra számíthatsz?«. Elvárások, célok és terv nélkül kezdtem akkor már sokadszor a mozgást. (…) Rettenetes erőnléttel, meggyengülve és elszomorodva, a gyerekek »sűrű hálójában« adtam magamnak még egy esélyt. Egy sokadikat. Ami minden olyan anyának jár, aki szeretne otthon lenni a saját életében és bőrében.”

A legjobb tárcairodalom műfajába illő, többnyire nevettetően szellemes szövegek a lelki gondokon túl a kisgyerekes anyák életmódbeli problémáiról, a szülést követő testmozgás nehézségeiről, a motivációról, a sikerekről és a kudarcokról is szólnak. Mindeközben az olvasó azt is végigkísérheti, hogyan lett Kádár-Papp Nóra ötletéből egy nagy stáb, hatalmas rajongótábor és egy sikeres vállalkozás, melyet lelkes anyukák közös erőfeszítése éltet.

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Miért olvasd el ezt most hangosan? felolvasás

Miért olvasd el ezt most hangosan?

10 tipp, hogy ne ess bele a jojócsapdába diéta

10 tipp, hogy ne ess bele a jojócsapdába