Szereted a virágokat? Ezt a 3 Instagram-oldalt azonnal be kell követned!

2020. április 23.
"Ki a virágot szereti..." – ugye neked is ismerős a mondás? Nos, a következő három Instagram-influenszer igazán jó ember lehet, hiszen olyannyira szeretik a virágokat, hogy egész életüket köréjük építették.

Mezőffy Tamás, a virágszobrász

Mezőffy Tamást joggal nevezhetjük virágszobrásznak, hiszen a 36 éves virágkötőmester ma már bemutatókat tart, tanít, megrendelői szállodák, magánemberek, akik extrém és emlékezetes csokrokra vágynak. De Tamás munkáját nemcsak a megrendelői, hanem a szakma is elismeri: 2016-ban a virágkötészeti Európa-bajnokságon ő vihette haza a bajnoki címet, tavaly pedig bronzérmet nyert a philadelphiai virágkötő-világbajnokságon, ahol 3000 szál különleges virágból, két nap alatt négy feladatban kellett megfelelnie. Munkáiból szerencsére rendre posztol Instagram-oldalára is, ha tehát extrém és drámai csokorkülönlegességeket szeretnél nézegetni, ne késlekedj, nyomj rá a követésre.

Muszula Timi, a nyughatatlan influenszer

„Pár órára kell az embereknek a töméntelen rózsaszín! Ez egy életérzés, a mi névjegyünk pedig a pasztell” – vallja Timi, aki néhány éve még autója csomagtartójában kötötte csokrait a virágpiac mellett, hogy ne veszítse el az akkorra már kialakult, sőt egyre növekvő ügyfélkörét. Ma már nem panaszkodhat: egy jól menő üzletet visz a Király utcában, és egy mindig teltházas workshopokkal működő stúdiót a Kossuth téren. Ha imádod a rózsaszínt, a romantikát és a provence-i miliőt, Timi naponta frissülő tartalommal vár az Instagram-oldalán. 

 

View this post on Instagram

 

Napi szépség! Holnap legyen napi finomság? #lauravirag #szépségekésfinomságok

A post shared by 𝙼𝚞𝚜𝚣𝚞𝚕𝚊 𝚃𝚒𝚖𝚒 (@viraglauravirag) on Mar 24, 2020 at 12:20am PDT

Hadobás Nóra, a szobanövények szerelmese

A 33 éves szabadúszó-kommunikációs szakember nem a vágott virágokban hisz, hanem „végzetében”, a különleges vagy éppen átlagos, sérült vagy megunt szobanövényeket, városi balkonokat, kisebb és nagyobb kerteket fókuszba helyező Urban Jungle Budapest projektben. Az Urban Jungle alapítójaként Nóra fő célja, hogy minőségi offline élményeket nyújtson a növények szerelmeseinek. Csapatával rendszeresen tartanak helyszíni tanácsadásokat, népszerű füvészkerti- és városi sétákat, növénytartó-, nevelő-, gyógyító workshopokat, valamint proseccokóstolással egybekötött éjszakai növénylakásvásárokat. Ha neked is nehézséget okoz életben tartani szobanövényeidet, Nóránál biztosan találsz megoldást a problémádra.

 

View this post on Instagram

 

A használt vagy új almás ládákból könnyen variálható polcrendszert lehet építeni, ráadásul még a különböző láda méretekkel is lehet játszani. . Szeretjük ezt a sarkot, mert a különböző kaspók ellenére is a természetes anyagok és színek dominálnak. . ——————————————————— 👉🏻 Használd az #urbanjunglebudapest hashtaget és mutasd meg a kedvenc zöld szigetedet a lakásodban, vagy Budapesten bárhol, amerre jársz. 👈🏻 • • • #urbanjunglebudapest #urbanjungle #urbanjunglebloggers #ihavethisthingwithurbanjungles #ihavethisthingwithplants #plantlady #plantladyisthenewcatlady #plantladylife #indoorjungle #szobanövények #therealhouseplantsofinstagram #plantsmakepeoplehappy #plantsofig #plantsofzinsta #houseplantsofinstagram #plantlife #livingwithmyplants #mik #igers #ig_hungary #ig_hu #vscohungary #vscohun #ti_hungary

A post shared by Urban Jungle Budapest (@urbanjunglebudapest) on Nov 5, 2018 at 11:46pm PST

Tamásról, Timiről és Nóráról  a májusi–júniusi Marie Claire-ben részletesebben is olvashatsz!

A Maire Claire mostantól digitálisan is a tiéd lehet!