Karanténbiztos szextippek Valentin-napra

2021. február 13.
A koronavírus-járvány még a legharmonikusabb párkapcsolatokat is képes volt próbára tenni. Bár nem csak Valentin-napon kell szeretnünk egymást, azért mégis jó, hogy létezik egy olyan nap, amit a szerelemnek dedikálhatunk. Használjuk ki, hogy kettesben lehetünk, és próbáljunk meg minőségi időt együtt tölteni ezeknek a bezártságkompatibilis szextippeknek a segítségével.

Szexi home spa day

Odakint repkednek a mínuszok, úgyhogy keresve sem találhatunk jobb alkalmat az otthoni wellnessre. Gyújtsunk gyertyát, gondoskodjunk a finom illatokról, és készítsünk egy jó habos, meleg fürdőt. Nincs is jobb, mint amikor egy pohár bor és egymás társaságában lubickolhatunk a szerelemben! Ezzel még nincs vége: készítsünk ki puha törölközőket és finom illatú olajat, hogy a pancsolás után egyből következhessen a masszázs.

valentin-nap

Le a ruhával!

Miért öltözzünk fel, ha a szerelmünkön kívül úgysem lát minket senki? Okozzunk egymásnak örömöt, és tartsunk ruhamentes napot! Tegyünk fel egy jó zenét, süssünk-főzzünk közösen, és csináljunk együtt mindent úgy, ahogy eddig is, de most meztelenül. Bármit is teszünk, garantáltan emlékezetes lesz!

Készítsünk szexkuponokat!

Vágjunk egy papírt apró cetlikre, és írjuk fel rájuk minden olyan piszkos ötletünket, ami csak eszünkbe jut. Szex az autóban vagy az erdőben, a másik minden kívánságának teljesítése, vagy éppen fordítva – a lehetőségeknek csak a fantáziánk és a lockdown szabhat határt.

Tantra workshop

Úgy gondoljuk, hogy már mindent tudunk a másik testéről, de még soha nem próbálkoztunk a tantrával? A tantrikus szex egy spirituális utazás, amely két ember teljes összehangolódásáról, egymás megismeréséről, az energiák összefonódásáról és a meditációról szól. A tantrával felfedezhetjük eddig nem ismert szexuális energiáinkat, és magasabb szintre emelhetjük kapcsolatunkat. Szerencsére ma már rengeteg online workshop, könyv és oktatóvideó létezik, aminek segítségével mélyebben elmélyülhetünk a témában, ha nyitottak vagyunk rá.

Randizzunk otthon

Ha hiányzik, hogy kimozduljunk a négy fal közül, akkor randizzunk az otthonunk melegében. Ha romantikára vágyunk, akkor főzzünk egy finom vacsorát, gyújtsunk gyertyát, és öltözzünk ki, de ha szeretnénk egy kicsit megbolondulni, akkor vegyük meg a hozzávalókat, és legyünk saját magunk bartenderei. Pakoljuk ki a rágcsálnivalókat, tegyünk fel valami menő zenét, kapcsoljunk színes fényeket, és öltözzünk úgy, mintha éppen a kedvenc pubunkba készülnénk.

Előjáték

Bár fiatalon még könnyen gondolhatjuk azt, hogy az ágyban majd ráérjük később használni a fantáziánkat, a karantén még a legkreatívabb emberek szexuális életét is megnehezítette. Próbáljuk ki a felnőtteknek szóló társasjátékokat, ha pedig nem kedveljük őket, akkor nyomjunk egy videójáték-maratont, természetesen tétre! A győztes nyereménye például lehet az, hogy a másik fél minden elvesztett kör után levesz magáról egy ruhadarabot. Amennyiben nem ódzkodunk a szexjátékoktól, akkor akár közösen is felfedezhetjük a webshopok kínálatát, hogy biztosan olyat válasszunk, ami mindkettőnket és mindkettőnk igényeit kielégíti.

Fotó: Unsplash

Olvass tovább!