A TikTok kedvenc poggyászrendszerezője megkönnyíti a bőröndbe pakolást

2021. augusztus 10.
A csomagolás nem egyszerű, általában inkább unalmas és stresszes feladat. A rutinosabb utazók már kialakítottak egy biztos stratégiát, és ellenőrző listákat készítenek, hogy semmi fontos ne maradjon otthon. Mások krónikus túlcsomagolók, és remélik, hogy semmit nem felejtenek el. A TikTok videói között azonban felbukkant egy olyan kis eszköz, ami mindenkinek megváltást jelenthet. Nemcsak rendben tartja a holminkat, hanem egyben ki is vehetjük vele a cuccainkat – és még csak kipakolnunk sem kell belőle.

A tudományos funfact-ektől kezdve a főzésen át a kreatív ötletekig a TikTok rengeteg tippet rejt magában, így nem csoda, hogy sokan utazási tippekért is ehhez az alkalmazáshoz fordulnak segítségért – és a tanácsok gyakran aranyat érnek.

Az Amazonról megrendelhető Stow-N-Go poggyászrendszerező nagy sikert aratott a TikTok-os utazók körében, mert sok jól kihasználható funkciója van, és segítségével minden elcsomagolt holmink szépen elrendezhető. Egyszerűen csak pakoljuk bele a ruháinkat, piperecikkeinket és bármi mást, amire szükségünk lehet, mielőtt összecsukjuk, és a bőröndünkbe vagy a kézipoggyászunkba tesszük. Az új menő kis kiegészítő alján még egy cipzáras tasak is van, ami segít elkülöníteni a piszkos ruhákat és cipőket a tiszta holminktól.

A Stow-N-Go-t akasztóval is felszerelték, így érkezéskor egyszerűen a szekrénybe lógathatjuk, ha nincs kedvünk kipakolni. Elfér egy kisebb poggyászban, így minden cuccunkat együtt helyezhetjük a bőröndbe, hogy utazás közben kéznél legyenek. Az állítható csipesz kompressziós hevederként működik, aminek lecsatolásával olyan picire húzhatjuk össze a rendszerezőt, amennyire csak tudjuk, hogy tökéletesen illeszkedjen bőröndünkbe.

Azok számára, akik túl komolyan veszik a csomagolást, vagy hajlamosak túlságosan aggódni az esetleges utazás közbeni balesetek miatt, amelyek a kisebb-nagyobb kalandok közben történhetnek  (például túl durván kezelik a poggyászt vagy összenyomódik a kalap és a cipő), jó hír lehet, hogy ez a kis eszköz a TikTokosok tapasztalatai szerint megfelelő védelmet nyújt a holminknak. A poggyászrendszerező könnyen tisztítható poliészterből készült, így ha koszos lesz, egyszerűen csak le kell törölni, sőt még abban is segít, hogy ruháink ne gyűrődjenek össze a hosszú út alatti összenyomódástól – pontosan olyan, mintha egy kis szekrény lenne a bőröndünkben.

A TikTok-felhasználók visszajelzései alapján az is kiderült, hogy az utazók 3-7 napnyi ruhát tudtak bepakolni a Stow-N-Go-ba attól függően, hogy egyedül használják, vagy megosztják azt az útitársukkal. „Egyszerűen imádom. Most nem kell semmit kipakolnom, elég csak a rendszerezőt felakasztani. Látom, hogy mit csomagolok, és mi hol van. Hét napra elegendő ruhát és három pár cipőt könnyedén el tudok tenni egy kézipoggyászba” – írja egy vásárló, aki saját bevallása szerint mindig túl sok holmit csomagol és rengeteget utazik.

Ha nekünk is égnek áll a hajunk készülődés közben minden utazás előtt, akkor megéri kipróbálni a tárolót, de ha nem akarjuk feleslegesen költeni a pénzünket, akkor mindig rendelkezésünkre álnak az internet adta pakolós videók, amelyek segítségével elsajátíthatjuk a tökéletes rendszerezés fortélyait.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Unsplash, Amazon

Olvass tovább!